BIST 10.541
DOLAR 32,28
EURO 35,01
ALTIN 2.476,10
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Trabzon'da Yaz Futbol Okulu açıldı

Trabzon Belediyesi her yıl geleneksel olarak yaptığı 'Yaz Futbol Okulu' Beşirli Futbol Sahası’nda düzenlenen törenle açıldı.

Abone ol

Açılışa Trabzon Belediye Başkan Vekili Osman Necip Sevinç, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan, Belediyespor Başkanı Nihat Demir, sporcular ve sporcu velileri katıldı. 27 Ağustos’ta sona erecek yaz futbol okuluna 60 öğrenci katıldı.

Trabzon Belediye Başkan Vekili Osman Necip Sevinç her yıl geleneksel olarak açılan yaz futbol okullarıyla amaçlarının çocuklara futbolun alt yapı eğitiminin verilmesinin yanı sıra onların sosyal yönlerinin de gelişmesine katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

Başkan Vekili sevinç çocuklara, “Babalarınızın zamanında böyle sahalar ve böyle imkanlar yoktu. Bunun kıymetini iyi bilin. Çok çalışın ve hocalarınız çok iyi dinleyin. Beslenmenize dikkat edin” şeklinde nasihatte bulundu.

Konuşmalarının ardından Başkan Vekili sevinç okulun açılış startını verdi ve çocuklarla birlikte futbol oynadı. Toplu fotoğraf çekiminin ardından çocuklar gösteri maçı yaptı.