BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Alkollü sınır tanımadı

Alkollü genç, başkasının evine kendi evim diyerek girince olanlar oldu. Ev sahibi az kalsın öldürüyordu!

Abone ol

Konya'da alkol aldıktan sonra evini şaşırarak yanlış eve giren Mustafa S. adlı şahıs, tartıştığı ev sahibi tarafından bıçakla yaralandı. Olay, gece saat 02:00 sıralarında Konya Sultan Veled Caddesi Akay Apartmanı'nda meydana geldi. Alkol aldıktan sonra evine gitmek için yola çıkan Mustafa S., alkolün etkisiyle yanlış eve girdi.

Evinde tanımadığı bir kişiyi gören ev sahibi Abdullah B.D. (26) ise tartışmaya başladığı Mustafa S'yi sol bacağından bıçakladı. Olay yerine çağırılan ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan Mustafa S., tedavi altına alındı. Mustafa S.'nin 300 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Gözaltına alındı
Ev sahibi Abdullah B.D. ise sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye getirildi. Tedavisi yapıldıktan sonra polis merkezine götürülen Mustafa S., taşkınlık yaparak gazetecilere tehditler savurdu. Şahıs polislerin müdahalesiyle polis otosuna bindirilerek polis merkezine götürüldü. Evine giren şahsı bıçakla yaralayan ev sahibi Abdullah B.D, sağlık kontrolünün ardından hastane çıkışında yüzünü gizlemek istedi, daha sonra yüzünü açarak polis otosuna bindirilip polis merkezine götürüldü.