BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,54
ALTIN 2.379,18
HABER /  GÜNCEL

Alkollü Guti neler söylemiş neler?

Beşiktaş’ın İspanyol yıldızı Guti’nin kaza yaptığı gece karakolda büyük olaylar çıkardığı ortaya çıktı.

Abone ol

Guti’nin götürüldüğü karakolda “Türkiye’yi seviyorum ama Türkler’i sevmiyorum. Bırakın Madrid’e döneceğim” dediği öğrenildi.

Beşiktaş’ın İspanyol futbolcusu Guti Hernandez, Arnavutköy sahil yolunda ters yöne girince İETT otobüsünü son anda fark ederek direksiyonu kırınca kaza yapmış ve ölümden dönmüştü. Olay yerine gelen polislerin yaptığı alkol testinde İspanyol asıllı futbolcunun 2,71 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Agresif tavırları ile zorluk çıkaran Guti, Türkiye ve İspanya’da tartışmaların odağındaki isim oldu.

Guti’nin Türk ve İspanyol basınında tartışmalara neden olan alkol raporunu ise VATAN ele geçirdi. Poisin olay gecesi tuttuğu resmi alkol raporunda Guti’nin 2,71 promil alkollü olduğu açıkça belirtiliyor. Üstelik raporun altında o kadar alkollü olmadığını iddia eden İspanyol asıllı futbolcunun da imzası var.

Türkler’i sevmiyorum

Ancak Guti’nin agresif tavırları karakolda da devam etti. İfadesini almak isteyen polis memurlarına kügür ve hakaret eden İspanyol yıldız, polislere zor anlar yaşattı. Polis memurları ise Guti’nin tüm hakaretlerini tutanaklara kaydetti. Tutanaklara Guti’nin karakolda yaptığı ilginç konuşmalar da girdi. İddialara gire Guti, “Türkiye’yi seviyorum ama Türkleri sevmiyorum. Bırakın beni Madrit’e döneceğim” dedi. Karakolda bir hayli sıkılan Guti ifadesini alan polis memurlarına “Alın şu kerdi katını. Zarar neyse alın da beni bırakın” dedi.

Guti, kazanın ardından götürümldüğü karakolda alkolden burnunun ucunu görecek halde değildi. Ölçümlerde de 2.71 promil alkollü çıktı