BIST 10.046
DOLAR 32,43
EURO 34,60
ALTIN 2.384,54
HABER /  GÜNCEL

Telekom Arena'da korkutan yangın

Seyrantepe'de yapımı devam eden Galatasaray Türk Telekom Arena Stadı'nda yangın çıktı.

Abone ol

Galatasaray Spor Kulübünün Seyrantepe'de bulunan yeni stadı Türk Telekom Arena Stadı'nda işçilerin kaldığı üç katlı konteynerde yangın çıktı.

Bir anda alev ve dumanlar içinde kalan konteyner için çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Korkutan yangın itfaiye ekiplerinin yoğun çabalarıyla söndürülürken olayda ölü ve yaralı bulunmadığı bildirildi.

Galatasaray'ın yeni stadı olan ve Aslantepe olarak bilinen Seyrantepe'deki Türk Telekom Arena Stadı'nın hemen yanı başında bulunan üç katlı konteynerde yangın çıktı. Stat yapımında çalışan işçilerin yatakhane olarak kullandığı konteynerde, yangının işçilere ait bavulların tutuşmasıyla çıktığı ileri sürüldü. Kısa sürede alevlenen yangın için çok sayıda itfaiye aracı gönderildi. Konteynerlerde bulunan işçilerde tahliye edilerek dışarıya çıkarıldı. Kısa sürede olay yerine giden itfaiye ekipleri yangına müdahale etti ve yaklaşık yarım saatlik söndürme çalışmalarının ardından yangın kontrol altına alındı. İtfaiyenin merdiven aracıyla yangına su sıkan iki itfayeci bir ara dumanlar arasında kaybolurken, stadın güvenlik elemanları da basın mensuplarının çekim yapmalarını engelledi. Yangın kontrol altına alınırken TEM oto yolunu kullanan meraklı sürücüler yüzünden TEM oto yolunda trafik durma noktasına geldi. Duman tahliyesinin ardından itfaiye ekipleri yangının çıktığı konteynere girerek incelemelerde bulundu.