BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,83
ALTIN 2.415,85
HABER /  GÜNCEL

Alişan'ın oğlu Burak Tektaş kaç yaşında bakıcısı hayatını kurtardı

Şarkıcı Alişan İzmir'e giderken içinde hamile olduğu söylenen eşi Buse Varol 2 yaşındaki oğlu Burak ve bakıcılarının olduğu araç düz yolda aksı kopunca takla attı. Alişan ve ailesi kazayı küçük sıyrıklarla atlatırken Alişan'ın arabası merak konusu oldu. Alişan'ın arabası Land Rover Discovery ve fiyatı yaklaşık 1 milyon lira.

Abone ol

Şarkıcı Alişan İzmir'e giderken içinde eşi Buse Varol, 2 yaşındaki oğlu Burak ve bakıcılarının olduğu aracıyla 3 kez takla attı. Alişan ve ailesi mucize eseri kazayı küçük sıyrıklarla atlattı. Aracının aksı kopan Alişan'ın arabası ise merak konusu oldu. Alişan'ın düz yolda giderken takla attığı aracının markası Land Rover Discovery ve fiyatı ise yaklaşık 1 milyon lira.

Alişan ile Buse Varol çiftinin geçirdiği kaza sonrası sağlık durumları gündeme geldi. Kaza sonrası açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı Alişan, gözyaşlarını tutamayarak, "Belki de oğlum Burak'ın hayatını bakıcımız kurtardı. O bizim canımız. Onun da boynunda ufak bir kas yırtığı var. Onun da dışında çok şükür bir rahatsızlığımız yok. Şimdi İstanbul'a dönüyoruz." ifadesini kullandı.

ALİŞAN VE AİLESİNİN SAĞLIK DURUMU NASIL? 
İstanbul'dan ailesi ve çocuğunun bakıcısı ile birlikte İzmir yönüne giden Alişan'ın kullandığı 34 BAB 35 plakalı cipin, iddiaya göre, sağ ön aksı kırıldı. Tekeri yerinden çıkan cip, takla attı. Cipi kullanan Alişan ile eşi Buse Varol ve oğulları Burak Tektaş kazayı yara almadan atlattı. Küçük Burak'ın yabancı uyruklu bakıcısı ise yaralandı.

Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı bakıcı, ambulansla Saruhanlı Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Bakıcının sağlık durumunun iyi olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

BUSE VAROL KİMDİR? 
İlk dizisi "Tozlu Yollar"da "Şerife" karakterine hayat veren Buse Varol, "Arka Sokaklar" Dizisinde ise "Yasemin" isimli bir polis memurunu canlandırdı. Buse Varol, yapımcılığını Türker İnanoğlu ve Erler Film'in üstlendiği "Dostlar Mahallesi" adlı dizide Alişan ve Çağla Şikel ile birlikte taksicilik yapmak zorunda kalan bir üniversite öğrencisi olan Bahar karakterine hayat verdi. Daha sonra TRT 1 ekranlarında yayınlanan tarihi dizi "Payitaht Abdülhamid"in kadrosuna dahil oldu. Alişan’ın bu dizisin çekimlerinde yaptığı evlilik teklifi uzun süre konuşuldu.