BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Alamancı Ünsal zoru başardı

Kötü başladı iyi bitirdi. Son yediye tek kırmızı kutuyla girdi. Riske girdi ve 500 bin YTL'yi son ikiye sokmayı başardı.

Abone ol

'Var mısın, yok musun'da dün akşam Ünsal Babayiğit yarıştı. Son tura 500 YTL ve 500 bin YTL ile giren Ünsal, riske girmeyerek Hamdi Bey'in 146 bin YTL'lik teklifini kabul etti.

İlk başlarda üst üste kırmızılar açtığı için morali bir hayli bozulan Ünsal, son tura 500 YTL'lik mavi ile 500 bin YTL'lik büyük ödülü bıraktı.

Almanya doğumlu Ünsal Babayiğit, yarışmaya 500 bin YTL'lerden birini açtırarak başladı. Kutu numarasındadn son derece memnuniyetsiz olan yarışmacı büyük bir heyecan yaşadı.

Önünde duran 7 numaralı kutuyu açıp açmamakta kararsız kalan Ünsal, Hamdi Bey'in 146 bin YTL'lik teklifini kabul etti.

Ünsal, 500 YTL'lik mavi değil de 30-40 bin YTL'lik teselli bir kırmızı olsaydı sonuna kadar devam edebileceğini, ancak mevcut durumda 146 bin YTL'yi riske atamayacağını söyledi. Acun Ilıcalı, Ünsal Babayiğit'in önünde duran 7 numaralı kutuya yöneldiğinde herkes büyük bir heyecan içerisindeydi.

Acaba Ünsal, 500 bin YTL'ye mi 'Yokum' demişti. Acun, kutuyu açtığında Ünsal'ın riske girmeyerek ne kadar doğru bir karar aldığı ortaya çıktı. Şayet Ünsal Babayiğit, Hamdi Bey'in teklifini reddedip kutusunu açtırsaydı sadece 500 YTL ile ayrılacaktı.

Ünsal'ın kazandığı 146 bin YTL stüdyodaki diğer yarışmacı adaylarını da çok memnun etti ve Ünsal'ı omuzlarına alarak başarısını kutladılar.

Ailesi de Almanya'da bulunan 31 yaşındaki Babayiğit İstanbul Üniversitesi'nde iletişim fakültesinde okuyor ve yönetmen olmak istiyor.