BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,84
ALTIN 2.429,47
HABER /  SPOR

Almanya ile çatır çatır oynarız

Milli Takım Viyana'yı da kuşatarak yeni bir tarihe imza attı. Fatih Terim maç sonrası oyuncularını kutladı. Bir de Türk halkından ricada bulundu.

Abone ol

İNTERNETHABER

Milli Takım Viyana'yı da kuşatarak yeni bir tarihe imza attı. Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim maç sonrası mutluluğunu şu kelimelerle ifade etti.

İşte Terim'in konuşmalarından satır başları;

KENDİMİZİ HATIRLATACAĞIMIZI SÖYLEMİŞTİK

"İnanılmaz bir maçtı. Kendimizi hatırlatıcağımızı ifade etmiştim. Yavaş yavaş hatırlatıyoruz. Ülkemizin gururu bir takımız."

TERİM'İN TÜRK HALKINDAN BİR RİCASI VAR 

Fatih Terim, Çek Cumhuriyet maçı sonrası sevinç gösterilerinde ufak bir kızın başına gelen talihsiz olaydan dolayı, Türk halkından bir ricada bulundu, "Lütfen güzel sevinelim... Silahlarımızla sevinmeyelim... Bizim sevincimiz başkasının üzüntüsü olmasın. Halkımdan rica ediyorum. Daha biz onlara çok şeyler göstereceğiz." dedi.

BİZ YEMEDEN AÇILAMIYORUZ

Maçla ilgili yorum yapan Terim, "Biz yemeden açılamıyoruz. Kovalamanın, sırtını yere getirmemenin zaferidir bu... Hepsini alınlarından öpüyorum." diyerek sözlerini şöyle sürdürdü; 

"Biz Almanya ile çatır çatır oynayacağız. Çok iyi bir takım ama biz herkese gidiyoruz. Avrupa Şampiyonları'ndan gittiler, herkes gidiyor, biz buradayız. Ben hepsine helal olsun diyecem. Ama allah izin verirse çok daha güzel şeyler yapacağız... Allah nasip ederse "biz gidiyoruz".... Ülkemizin böyle bir finalle karşına çıkmak çok gurur verici."