BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Silah sıkan elleriniz kırılsın

Yine sevinmeyi beceremedik. Yine sevincimizi başkalarının üzüntüsüne çevirdik. Yine silahları konuşturduk.

Abone ol

İNTERNETHABER

Hırvatistan zaferi yine yaramadı bize... Zafer sonrası yine silahlar konuştu. Fatih Terim'in maç sonrası Türk halkına yaptığı "Silahla sevinmeyin" ricası da işe yaramadı. Silahla zaferi kutlayan Türkler yine sevincimizi başkalarının acısına çevirmeyi başardı.

İSTANBUL

Ümraniye'de 3 yaşındaki Kader Öztürk, İbrahim Hışıoğlu (30) ve Ferhat Saraç (39) magandaların silahından çıkan kurşunla yaralandı. Yaralılar Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kolundan yaralanan 3 yaşındaki Kader, tepkisini, "Bir daha takım tutmayacağım" diye dile getirdi. Kader, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilirken, bacağından ve belinden yaralanan 2 kişi ise ameliyata alındı.

GAZİANTEP

Gaziantep'te Türkiye'nin yarı final coşkusu, kana bulandı. Penaltılarla son bulan maçın ardından silahla havaya rast gele ateş açan magandaların sıktığı kurşunlarla yaralanan 5 kişi çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

MERSİN

Mersin'de Milli Takımının Avrupa Kupası'nda yarı finale çıkmasını silahla kutlayan magandalar biri çocuk iki kişinin yaralanmasına neden oldu.

Maçın bitiş düdüğü ile silahlarını ateşleyen magandalar damda uyuyan Hüday Gündoğdu(11)'nun başından, Ali Karakoyun(40)nu da bacağından yaraladı.

ŞANLIURFA

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yaşanan sevinç gösterileri sırasında havaya açılan ateş sırasında, çenesine kurşun isabet eden yaşlı bir kadın yaralandı. 112 acil servis ekiplerince Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve ilk müdahalesi burada yapılan Baylan, daha sonra Şanlıurfa'ya sevkedildi. Baylan'ın sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

NİĞDE

Türkiye'nin, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Hırvatistan'ı eleyerek yarı finale çıktığı maçın ardından Niğde'deki sevinç gösterilerinde silahla havaya rastgele açılan ateş sonucu genç bir kız karnından vurularak yaralandı. Yakınları tarafından Niğde Devlet Hastanesine kaldırılan Yasemin G'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.