BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Arda formasını Erdoğana verdi

Hırvatistan zaferi sonrası açıklama yapan Milli oyuncu Arda Turan, terli formasını Başbakan'a verdiğini söyledi.

Abone ol

Milli Takım'ın Hırvatistan zaferi sonrası açıklama yapan Milli oyuncu Arda Turan, terli formasını Başbakan'a verdiğini söyledi.

İşte Arda Turan'ın açıklamaları;

Söylecek bir şey yok. Hala şoktayız. 23 kişi her şeyi başardık. Böyle bir gol yiyoruz, insan üzülüyor ister istemez. Semih abime ne diyeceğimi bilmiyorum. Semih ağabeyin ayaklarına sağlık. Nasıl vurdu inanılmaz. Daha önce çok yetenekli ağabeylerimizin yaptığı çeyrek finali bir ileri taşıdık.

HAKKINI HELAL ET HOCAM

Birinci penaltıyı atmayı ben istedim. İlk penaltıyı atarken hocama sadece hakkını helal et dedim. Penaltı riskli bir şey ama bir daha böyle bir çeyrek final oynayamam belki, bu fırsatı kaçırmamam gerekliydi. Hedefimiz final. Ama önce yarı final var. Portekiz de gelseydi farklı bir oyun olurdu. İlk önce başarıyı hak eden Türk halkıdır.

SEVİNCİMİZİ SİLAHLA KUTLAMAYALIM

Her maça kademe kademe bakıyoruz. Almanya iyi bir ekip fakat şansımızı finale kadar taşıyacağımıza inanıyorum. Sevincimizi silahla değil, birbirimize sarılarak kutlayalım. Gerçekten Hırvatlar ne kadar hakettiyse biz de o kadar hakettik. İnşallah bunun devamı gelir.

BAŞBAKAN'A TERLİ FORMAMI VERDİM

Başbakanımız geldi ve soyunma odamıza girdi. Bizi tebrik etti. Terli formamı istedi ben de terli formamı Başbakanımız'a verdim. Bu çok büyük bir onurdur.