BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Akyurt'ta Halk Eğitimi Sergisi açıldı

Akyurt Halk Eğitimi Merkezi 2009-2010 eğitim yılı el sanatları merkez sergisi düzenlenen programla açıldı

Abone ol

Akyurt Halk Eğitimi Merkezi 2009-2010 eğitim yılı el sanatları merkez sergisini Akyurt Belediye Pasajının 2'inci katında, 8 Haziran 2010 Salı günü saat 10.00 da düzenlenen bir programla açtı.

Akyurt Kaymakamı Mustafa Yiğit tarafından açılışı gerçekleştirilen sergiye: Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları: Ulvi Kabakçı, Fikret Yılmaz, Akyurt İlçe Halk Eğitim Müdürü Ali Işık, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda Akyurtlu katıldı.
Akyurt Halk Eğitimi Merkezi seğmenlerinin de bir gösteri yaptığı sergiye, özellikle bayanların ilgisi büyüktü. Kursiyerlerin güncellerce süren emeklerinin gözler önüne serildiği sergi, stantları gezenler tarafından büyük beğeni topladı. İğne oyası, kurdele nakışı, yorgan dikimi, tel kırma, makine nakışı gibi birbirinden güzel el sanatlarının sergilendiği sergide stantları gezen ilçe kaymakamı Mustafa Yiğit ve Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş kursiyerlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
2009-2010 yılı içerisinde 23 farklı alanda şu ana kadar 550 mezun verdiklerini ve toplam 2 bin den fazla kursiyere eğitim verdiklerini belirten İlçe Halk Eğitim Müdürü Ali Işık, Sergiye gösterilen teveccüh ve katılımdan dolayı çok mutlu olduğunu, sergiye ilgi gösteren tüm katılımcılara çok teşekkür ettiğini belirtti.