BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Aksaray'da düğün kana bulandı

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

AKSARAY'da düğün merasiminde husumetli oldukları komşularıyla karşılaşan 2 kardeş, tartışma yaşadı. Çıkan tartışma kavga dönüşünce bıçak ve silah çekildi. Olayda iki kardeşin saldırdığı diğer kardeşlerden Eray Kargın ölürken İsmail K. yaralandı.

Abone ol

Olay, Aksaray’ın merkeze bağlı Yeşilova Beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, beldede yaşayan Ramazan K. (26), ve kardeşi Gökhan K. (23), yakınlarının düğün merasiminde arazi meselesi yüzünden daha önceden husumetli oldukları ve komşuları olan Eray Kargın (20) ve kardeşi İsmail K. (26) ile karşılaştı.

Düğün merasiminde arazi meselesi yüzünden bir süre konuşan komşular anlaşmazlık yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine Gökhan ve Ramazan K. isimli kardeşler bıçak ve silahla Eray ve İsmail K. isimli 2 kardeşe saldırdı. 2 kardeş, hem Eray Kargın’ı, hem de ağabeyi İsmail K.’yı yaraladı. Haber verilmesi üzerine olay yerine ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Bu sırada ağır yaralanan Eray Kargın yakınları tarafından özel araçla Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine götürülürken, yaralı ağabeyi de olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan ve durumu ağır olan Eray Kargın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, ağabeyi İsmail K.’nın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Zanlı 2 kardeş yakalandı

Olayla ilgili inceleme başlatan Yeşilova Jandarma Komutanlığı ekipleri olayı gerçekleştiren 2 kardeşi yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Eray Kargın’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Kuzey Kore lideri Kim Joung-un'dan korkunç Covid-19 emri! Kim olduğuna bakmadan vurun
Foto Galeri Kuzey Kore lideri Kim Joung-un'dan korkunç Covid-19 emri! Kim olduğuna bakmadan vurun Galeriye Gözat