BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

AK Parti'ye Facebook'tan küfür etti!

Sivri dilli modacı Barbaros Şansal'ın bu mesajı olay yaratacak...

Abone ol

İNTERNETHABER (ÖZEL) - Önce Çukurca verdiğimiz 24 şehit ardından Van'ı yıkan büyük felaket dün de Bingöl'ü kana bulayan canlı bomba saldırısı:

3 ölü, 21 yaralı...

Tarih ise Türkiye'nin bağımsızlığının 88'nci yıldönümü... Hal böyle olunca acılarımız ikiye katlandı. Üstelik saldırının adresi ise Ak Parti il binasıydı.

NEREDEYSE 'OH' DİYECEKTİ

Ancak bazıları Bingöl'deki acı saldırı için 'oh' demekten geri durmadı. Modacı Barbaros Şansal da bunlardan biriydi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerinin 'deprem felaketi' nedeniyle iptal edilmesine öfkelenen Şansal, hükümete sosyal paylaşım sitesinden öfke kustu.

AQP BİNGÖL İL BAŞKANLIĞI

Şansal, sadece öfke kusmakla da kalmadı. AK Parti'ye bir de küfür etti. Mesajında, 'AKP Bingöl İl Başkanlığı' yazmak yerine 'AQP Bingöl İl Başkanlığı' yazarak AK Parti'ye sanal alem dilinde (aq) küfür ederek tepkileri üzerine topladı. 

TERÖRİSTLER DE KIZGIN

PKK'nın hain saldırısını 29 Ekim törenlerinin iptal edilmesine bağlayan Şansal, teröristlerin de hükümete kızgın olduğunu savundu. Şansal'a göre PKK, Türkiye Cumhuriyeti'ne AK Parti'den daha çok bağlı ve Cumhuriyet Bayramı kutlamaları iptal edildi diye onlar AK Parti'ye tepkilerini ve vatana bağlılıklarını AK Parti Bingöl İl Başkanlığı'nı bombalayarak ortaya koydu.. Bununla da yetinmeyen sivri dilli modacı halkın 'hükümete bir gün hesap soracağını' da söylemekten geri durmadı. 

İşte Barbaros Şansal'ın Facebook'ta paylaştığı öfke dolu o mesajı...

"Ayrılıkçı dediğimiz insanlar bile bu 29 Ekim'de AQP Bingöl İl Başkanlığı'nı havaya uçurmak istediyse; ne canlı ne kanlı kalkan yetmeyecek. Ayağa kalkan halk, bir gün bu hesabı onlara soracaktır. Takiye kölelerine lanet olsun."