BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,82
ALTIN 2.421,34
HABER /  GÜNCEL

Yeni haftada hava sıcaklığı nasıl olacak?

Yeni günde hava nasıl olacak? İşte Meteorolojiden bölge bölge hava sıcaklık tahminleri...

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hafta için beklenen hava sıcaklık tahminlerini yaptı

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Artvin, Mardin, Batman ve Siirt çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerler parçalı az bulutlu geçecek. İç ve Doğu Anadolu'da yer yer buzlanma ve don olayı ile sabahın ilk saatlerinde Afyonkarahisar ve Eskişehir çevrelerinde sis hadisesi görülecek.

HAVA SICAKLIĞI: İç Anadolu ile Orta ve Doğu Karadeniz'de 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık, iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek. Sabahın ilk saatlerinde Afyonkarahisar çevrelerinde yer yer sis görülecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, doğusu parçalı bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Bölgenin kuzey ve doğusunda sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Sabahın ilk saatlerinde Eskişehir çevrelerinde yer yer sis görülecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu; kıyıları ve Artvin çevreleri aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu; güneydoğusu (Bitlis, Van, Hakkari, Şırnak) akşam saatlerine kadar aralıklı yağmurlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı, doğusu çok bulutlu, Batman, Siirt ve Mardin çevreleri akşam saatlerine kadar yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.