BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

AK Partililer köylünün sorunlarını dinledi

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Baki Aksoy, Bağlar ilçesi ile Sur ilçesine bağlı olan köylerde vatandaşlarla görüşerek, sorunlarını dinledi.

Abone ol

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Av. M. Baki Aksoy, köy ziyaretinde bulundu. Bağlar ilçesine bağlı Ortaveran köyü ve Sur ilçesine bağlı olan Pirhüseyin ile Kumrucak köylerinde vatandaşlarla buluşan İl Başkanı Av. M. Baki Aksoy, köylülerin sorunlarını dinledi.

İl Başkanı Aksoy, Ortaveran köyündeki ziyaretinde vatandaşların talebi üzerine elektrik trafolarının yenilendiğini belirterek, "Hükümet olarak hizmeti vatandaşın ayağına götürüyoruz. Sorunları uzaktan izleyerek değil yerinde görmek için köylümüzün ayağına geldik" şeklinde konuştu.

Aksoy'a köy ziyaretlerinde AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Yunus Oruç ve AK Parti Sur İlçe Başkanı Şafak Yontürk de eşlik etti. Ortaveran köyünde Muhtar Edip Öztürk ve köylü vatandaşlar tarafından karşılanan AK Partililer köyün elektrik sorununun giderilmesinde ön ayak olan AK Parti İl Başkanı Av. M. Baki Aksoy'a teşekkür ettiler. Pirhüseyin köyü ve Kumrucak köylerinde de vatandaşla bir araya gelen heyet köy meydanında kalabalık bir grup tarafından karşılandı. Köylüler öncelikli ihtiyaçlarından biri olan elektrik sorununun çözülmesine katkı sunan İl Başkanı Aksoy'a minnettar olduklarını belirttiler.