BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.410,73
HABER /  MAGAZİN

Ajda Pekkan göbek deliği olay oldu sosyal medya ikiye bölündü

Ajda Pekkan magazin gündemine photoshopu abarttığı bikinili fotoğrafı ile düştü, ünlü sanatçı göbek deliğini uçurunca twitter, instagram ve facebook'ta dile düştü.

Abone ol

Her dönem sesi, fiziği ve bitmeyen enerjisi ile gündem olan Süperstar Ajda Pekkan'ın instagrama koyduğu son pozları olay oldu. Bikinili tatil pozlarını paylaşan Ajda Pekkan'ın photoshopa başvurunca olanlar oldu. Estetikleri ile ünlü olan Ajda Pekkan işi biraz abarttı göbeğine photoshop yaparken göbek deliğini sildi.

Bu fotoğrafındaki vahim hatayı farketmeyen Ajda Pekkan, pozlarının altına da 'Şimdi tatil" notunu düştü. Ajda Pekkan'ın bu karesi ortalığı salladı. En çok paylaşınlar arasına giren fotoğraf sosyal medyanın da en çok konuştuğu mevzu oldu.

Ajda Pekkan'ın göbek deliğinin gözükmediği fotoğrafı

AJDA PEKKAN KAÇ YAŞINDA?: Ajda Pekkan'ın photoshopu abarttığı karesi yaşını ve estetiklerini de yeniden gündeme getirdi. 1946 doğumlu olan Ajda Pekkan 72 yaşında.

Ajda Pekkan kaç yaşında kaç estetik operasyonu geçirdi?

AJDA PEKKAN KAÇ KEZ EVLENDİ?
Süper Star ünvanını sonuna kadar hak eden Ajda Pekkan, gençlik döneminde çapkınlıkları ile de hayli meşhurdu. Özellikle 20'li yaşlarının sonunda özel hayatıyla magazin dünyasını altüst etmişti. Bu dönemde Ajda Pekkan 2 kez evlenmiş ve 1 kez de nişanlanmıştı.

Ajda Pekkan'ın eşleri kimdir biri 6 günde bitti öbürünü aldattı?