BIST 8.894
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.238,87
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

KYK 2. yedek yurt sonuçları açıklandı e devletten sorgulanıyor

KYK yedek sonuçlar bugün açıklanırken üniversite öğrencileri sisteme girip sorgulama yapabiliyorlar, üçüncü yedek yurt başvurusu ise 27 Eylül'de yapılacak

Abone ol

KYK 2. yedek yurt sonuçları açıklandı. Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından gerçekleştirilen yedek yurt yerleştirmelerinin ilki geçtiğimiz perşembe açıklanmıştı. İkinci yedek yerleştirme sonuçlarını bekleyen adaylar için müjdeli haber geldi. KYK'nın yayımladığı takvime göre, 2. yedek yurt sonuçları bugün erişime açıldı.

 İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜ YEDEK YERLEŞTİRME NE ZAMAN: İkinci yedek yerleştirme 24 Eylül'de, üçüncü yedek yerleştirme de 27 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

KYK YURT YEDEK SONUÇLARI - TIKLAYIN

 KYK yurtları için yedek başvuru sonuçları açıklandı yukardaki linke tıkladığınızda sonuc.kyk.gov.tr adresine ulaşacaksınız.

BURS BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLIYOR: DGS tercih sonuçları, ÖSYM tarafından açıklandıktan sonra Kredi ve Yurtlar Kurumu, burs başvurularının e-devlet üzerinden başlayacağını açıklayacak. DGS sonuçlarının açıklanma tarihi ÖSYM tarafından açıklanmadı. Ekim ayının ilk haftası, sonuçlarının açıklanması bekleniliyor.