BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.399,82
HABER /  DÜNYA

Ailesini öldürtmek için katil tuttu!

14 yaşındaki genç kız, annesi ve üvey babasından kurtulmak için 1.500 dolara kiralık katil tuttu!

Abone ol

Annesi ve üvey babasının hayatını istediği gibi yaşamasına izin vermediklerini iddia eden 14 yaşındaki genç kız, birçok gencin yaşadığı bu duruma canice bir çözüm buldu.

19 yaşındaki erkek arkadaşı Isaev'e sorunlarını anlatan genç kız, ailesinden kurtulmak istediğini ve ona bir katil bulmasını, 1.500 dolara kadar ödeme yapabileceğini söyledi.

Yetkililerin açıklamalarına göre, kızın bu kadar parası olmamasına rağmen, "iş" bittikten sonra üvey babasının parasından alarak, ödemeyi yapmayı planlıyordu.

Erkek arkadaşı Isaev, 16 yaşındaki lise öğrencisini işi yapması için kiraladı. Üçlü cinayeti birlikte planlarken, genç kız arkadaşlarına bir balta ve bir bıçak verdi.

Planlanan cinayet tarihi 2 Şubat'tı. Cinayet günü evinin kapısında gözcülük yapan genç kız, herhangi anormal durumu ortaklarına bildirecekti. Gençlerin binaya girip, tanınmamaları için ampulleri sökmelerinin ardından, katil zili çaldı.

Kapıyı açan genç kızın annesinin bıçaklanınca attığı çığlığa koşan üvey baba, katilin elinden bıçağı düşürse de, katil adamı baltayla yaralayıp kaçtı. Olayı duyan komşularının çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırılan çiftten, kızın annesi yolda hayatını kaybetti, ancak üvey baba kurtarıldı.

Üvey babanın saldırganları tanımasıyla cinayet kısa bir sürede çözüldü. Zanlıların ikisinin yaşının küçük olması nedeniyle, konuyla ilgili dava halka kapalı olarak görülüyor.