BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Carlos Fenerin transferini açıkladı!

Carlos yılın transfer bombasını da patlattı. Çok sevdiği F.Bahçe taraftarına Ronaldinho müjdesini verdi...

Abone ol

Roberto Carlos ülkesine döndükten verdiği demeç ile bombayı patlattı: 'Ronaldinho Fenerbahçe'ye gelecek'

4 yıl önce Fenerbahçe’ye transfer olacağı haberleri dalga konusu olmuştu ama ”bir hayal gibi” görünen Roberto Carlos 2,5 yıl önce giydiği Sarı-Lacivertli formayı çıkarıp ülkesi Brezilya’ya döndükten sonra yeni bir müjde verdi.

Gazete Habertürk’e konuşan Roberto Carlos, Milan’da oynayan dünya starı vatandaşı Ronaldinho'nun Fenerbahçe transferi için şunları söyledi:

“Fenerbahçe'de oynadığım dönemde Ronaldinho ile Fenerbahçe için görüştüm. Fenerbahçe hedefleri büyük ve bu hedefler için oyuncu transfer etmeyi planlıyor. Kulüp de Ronaldinho'yu düşünüyordu. Ben de geçtiğimiz transfer dönemi için Ronaldinho'ya bu teklifi ilettim. Yakın arkadaşım olduğu için kendisine Fenerbahçe'ye gelip gelmeyeceğini sordum. Bana Kaka gittikten sonra Milan'ın kendisine ihtiyacı olduğunu söyledi. ''Bu yıl olmaz ama ileriki dönemde olabilir' dedi. Bence gelme ihtimali çok yüksek. Fenerbahçe ile ilgili ben de kendisine birçok bilgi verdim. Anlattıklarımdan oldukça etkilendi. Kısa süre içinde olmayabilir ama Ronaldinho'nun Fenerbahçe'ye ihtimali var. Ben de bu transfer için çalıştım, gerekirse yine çalışırım"