BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.324,14
HABER /  GÜNCEL

Ailece ziyaret

Sabah Gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı ve eşi gazeteci-yazar Nagehan Alçı, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e hayırlı o...

Abone ol

Sabah Gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı ve eşi gazeteci-yazar Nagehan Alçı, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Başkan Sekmen’in İstanbul’da olduğu gibi Erzurum’da da başarılı olacağını ifade eden Yazar Kütahyalı, "Başkanımız Mehmet Sekmen, yerel seçimlerde halkın yoğun desteğini aldı. İstanbul gibi büyük bir kentte üç dönem belediye başkanlığı yapan Sayın Sekmen, Doğu’nun gözde şehri Erzurum’un çehresini değiştirecektir. Buna yürekten inanıyorum. Kendisine başarılar diliyorum" dedi. Nagehan Alçı da, tarihle iç içe olan Erzurum’un halka hizmete sevdalı olan Başkan Sekmen ile modern bir görünüme kavuşacağı temennisinde bulundu. Başkan Sekmen de, gazeteci-yazarlar Kütahyalı ve Alçı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Sekmen ziyaretin anısına Kütahyalı ve eşi Alçı’ya semaverle çeşitli hediyeler takdim etti.

KÜTAHYALI, HABİB BABA KÜTÜPHANESİ’NE HAYRAN KALDI
Eşi Nagehan Alçı ile birlikte, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon yapılarak koruma altına alınan Habib Baba Konağı’nı ziyaret eden gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, konak içerisinde yer alan kütüphaneye hayran kaldı. Yerli ve yabancı eserlerin yer aldığı kütüphanenin tarihle adeta bütünleştiğini belirten Kütahyalı, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Emin Öz’e teşekkür etti. Eski evlerin koruma altına alınmasına çok sevindiğini kaydeden Kütahyalı, bir eğitim yuvasına dönüşen konağın kentteki kültürel hayata önemli katkıda bulunacağını sözlerine ekledi.
(İHA)