BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.432,63
HABER /  GÜNCEL

Liberyalı kadınlar ayaklarından vuruldu

İstanbul Şişli’de Liberyalı olduğu öğrenilen 3 kadın, oturdukları kafede kimliği belirsiz bir kişi tarafından bacaklarından vuruldu. Olay sı...

Abone ol

İstanbul Şişli’de Liberyalı olduğu öğrenilen 3 kadın, oturdukları kafede kimliği belirsiz bir kişi tarafından bacaklarından vuruldu. Olay sırasında kafede çalışan bir kişi de yaralandı.
Olay, birkaç gün önce Şişli Mecidiyeköy’de bulunan bir kafede meydana geldi. İddiaya göre, Liberyalı olduğu öğrenilen 3 kadın, kafede oturdukları sırada, araçtan inen bir kişi içeri girip kadınlara ateş etmeye başladı. Yaklaşık 10 el ateş eden zanlı, daha sonra kaçtı. Olay sırasında 3 kadın ile kafede çalışan bir erkek şahıs bacaklarından vuruldu. Yaralılar hastanelere kaldırılırken, zanlı kayıplara karıştı. Vurulan kadınların bir konferansa katılmak için bir ay önce Türkiye’ye geldikleri ifade edildi.

IRKÇILIKLA İLGİSİ VAR MI ?
Olayın yaşandığı kafede çalışan Ömer Saraçoğlu, “Zenci arkadaşlar çay içerken araçla iki kişi geliyor. Biri inip ateş etmeye başlıyor. Bizim bir abimiz de bacağından vuruluyor. Bir iki tane ıskalayan mermi de sandalyeye geliyor. Yaklaşık 10 el ateş etmiş. Irkçılıkla ilgili değil, sanırım başka bir olay” dedi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.