BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,75
ALTIN 2.498,23
HABER /  GÜNCEL

Terim garanti verdi

Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Milli takım olarak Fransa’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiy...

Abone ol

Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Milli takım olarak Fransa’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası’na mutlaka katılacaklarını söyledi.
Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike tarafından bu sene altıncısı organize edilen Nike Halı Saha Ligi’nin startı, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in katımıyla gerçekleşti. Yenilenen Nike Beyoğlu mağazasında düzenlenen törene katılan Terim, genç sporcuları yakından takip ettiklerini belirtti.

“HER GENÇ BİZİM İÇİN POTANSİYEL OYUNCUDUR”
Türkiye’nin çeşitli yerlerini gezdiklerini belirten Terim, “Her genç bizim için potansiyel oyunculardır. Bütün Türkiye genelinde yapılan bu turnuvaya da arkadaşlarımızın gözlemimiz altındadır. Hepsini dikkatle izliyoruz. Onlarında şunu bilmesi lazım, birileri muhakkak onları seyrediyordur zaten” diye konuştu.

“FRANSA’DA HEP BERABER OLACAĞIZ”
Fransa’da düzenlenecek olan 2016 Avrupa Şampiyonası’na muhakkak katılacaklarının altını çizen Terim, “İnşallah Fransa’da hep beraber olacağız. Buna yürekten inanıyoruz. Milli takımımız iyi yoldadır. Hep beraber o seyahati yapacağız. Milli takım, bu ülkeyle beraber büyük başarılara yelken açtı gidiyor” dedi.
(İHA)