BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,78
ALTIN 2.442,93
HABER /  GÜNCEL

Ahmetleri tek tek açıkladı

Münevver cinayetinin olay adamı Cemil Baran yine konuştu. Bu Ahmetler'den kalan ikisinin kim olduğunu açıkladı...

Abone ol

Münevver Karabulut Cinayeti'nin arabulucusu olduğu ileri sürülen Cemil Baran, Taksim'de yine basın açıklaması yaptı...

Memleketinden dönerek Taksim'de 12.00 sıralarında yaptığı basın açıklamasında "Bugüne kadar 19 açıklama yaptım. Bunların 18'i doğru çıktı. Cem Garipoğlu, bu saatten sonra fünyesi çekilmiş bir bomba. Kim sahip çıkarsa yanacak. Yakalandığı resmen duyurulmadan, ilk ben açıkladım" dedi. Cemil Baran, ardından "Cinayet 3 Ahmet'e kilitlendi" dediği Ahmetler'i açıkladı. Batur'un sözünü ettiği Ahmetler'den sadece şoför Ahmet Batur gözaltına alınmıştı.

İKİNCİ AHMET BURGAZ RAKININ MUHASEBECİSİ

Cemil Baran, şunları söyledi: "Ahmet Kavalcı gözaltına alınsın. Burgaz Rakı'nın muhasebecisidir. Aynı zamanda bu işin organizatörü. Ünlü Ahmet ise, Ahmet Özkoca'dır. Bu şahıs da gözaltına alındığında her şey çözülecek."

ÜÇÜNCÜ AHMET İSE CEM'İ BAHÇELİEVLER'E BIRAKAN KİŞİ

"Ahmet Özkoca, Hayyam Garipoğlu'nun pis işlerini halleden, Cem Garipoğlu'nun kaçmasına yardım eden, belki de gidip Bahçelievler sapağına bırakan isimdir. Bir devlet kurumundan emekli olmuştur."

Bahçeşehir'deki villanın güvenlik kamerası ile izlendiğini söyleyen Cemil Baran,"Anne babası, Hayyam Garipoğlu.. Üçüncü olarak da görüntüleri silen kişi Fatih Garipoğlu. Olay bir satanist ayini. Cinayette 4 kişi olduğu ortada. Kasetler Fatih Garipoğlu'nda. Önce seks oyunu oynandı. Cem'in babası Mehmet Nida, Münevver'in tırnak aralarında doku örneği bulunduğu için hapiste" dedi.

CEM CİNAYETTEN ÖNCE UYUŞTURUCU KULLANDI

Gizli çekimlerde kullandığı iki kamerayı da gösteren Cemil Baran, "Cem kızı öldürmeden önce, belirli seks oyunları yapmıştır. Kızın üzerinde 26 tane küçük, 3 tane derin bıçak yarası var. Cem bu cinayeti işlerken uyuşturucu aldı. Saç kılı testi yapılırsa uyuşturucu aldığı ortaya çıkar" dedi.