BIST 9.643
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.496,54
HABER /  GÜNCEL

İhanet etti, ben de kafasına sıktım!

Uğruna kocasını boşayıp onunla yaşamaya başlamıştı. Onun kocasına ihanet ettiği gibi sevgilisi de ona ihanet etti. Elini kana buladı.

Abone ol

Gaziantep’te 22 yaşındaki Canan Gülmez’in, başına tabancayla 2 el ateş ederek öldürdüğü 23 yaşındaki Emrah Tatlı’nın sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Tatlı ile birlikte yaşamak için kocasından boşandığı öne sürülen Gülmez, “İhanet etti, kafasına sıktım” dedi.

Şahinbey Mahallesi Güzeller Sokak’ta dün saat 17.00 sıralarında meydana gelen olayda, 2 yıllık evliyken geçtiğimiz aylarda eşinden boşanan Canan Gülmez ile bir markette çalışan sevgilisi Emrah Tatlı arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Canan Gülmez çantasından çıkardığı ruhsatsız tabancayla Emrah Tatlı’nın başına 2 el ateş etti. Tatlı, olay yerinde yaşamını yitirirken, Gülmez suç aleti tabancayla yakalandı.

Emrah Tatlı’nın cesedi, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından otopsi için Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Canan Gülmez, Emrah Tatlı’nın kendisini evlenme vaadiyle kandırdığını ileri sürerek, “Ona inandım. Bu yüzden eşimden de boşandım. Ama, Emrah beni başka bir kadınla aldattı. Kendisini uyardım, beni başından atmaya çalıştı. Bana ihanet etti, ben de kafasına sıktım” diye konuştu. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Canan Gülmez, soğukkanlılığıyla dikkat çekti.