BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.498,83
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ahmet Özhan'dan büyüleyen konser

Ahmet Özhan, ramazan ayının manevi hazzını muhteşem bir konserle sevenlerine yaşattı

Abone ol

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Temaşa-i Ramazan etkinliklerinde sahneye çıkan Türk Müziği'nin duayen isimlerinden usta sanatçı Ahmet Özhan, ramazan ayının manevi hazzını muhteşem bir konserle sevenlerine yaşattı.

Sanatçı, seslendirdiği ilahilerle hem kulakların hem de ruhların pasını sildi.

Merinos Parkı'nı dolduran 10 binden fazla kişinin dinlediği konserde, Özhan'ın seslendirdiği Türk tasavvuf müziği eserleri meydanda bulunan kalabalığa huzur dolu bir gece yaşattı. İki saat sahnede kalan sanatçı, sevenlerine "Ramazan İlahileri" adlı albümle başlayan 'Meşk' serisinin ikinci albümü "Edeb Ya Hu"dan da eserler seslendirdi. Ramazan ayının manevi iklimini Merinos'ta yaşamak isteyen binlerce insan, Özhan'ın söylediği eserlerin büyüsüne kapıldı. Herkesin Ramazan ayı vesilesiyle birlik ve beraberliğe önem vermesi gerektiğini belirten Özhan, şöyle konuştu: "Ülkemizde ve dünyada var olan tüm sıkıntıların tek çözüm yolu insanların barış ve kardeşlik içerisinde yaşamasıdır. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde hiçbir sıkıntı kalmaz. Rize'de meydana gelen sel felaketindeki vatandaşlarımıza, Pakistan'daki depremde mahsur kalan insanlara yardım eli uzattığımız sürece var olan bütün dertlerimiz ortadan kalkar."

Konser sonunda Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Esat Yalman, usta sanatçıya çiçek vererek, yaşattığı doyumsuz müzik ziyafeti için Özhan'a teşekkür etti.