BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,74
ALTIN 2.494,12
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Vali Mutlu dümen başına geçti

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, dünyada ilk kez Beylikdüzü'nde kurulan deniz canlıları müzesini gezdi.

Abone ol

Mumya deniz canlılarıyla dolu müzeyi gezerek dümenin başında hatıra fotoğrafı çektiren Vali Mutlu, ilk kez karşılaştığını söylediği müzedeki mumyalanmış deniz canlıları karşısında hayranlığını dile getirdi.

Beylikdüzü'ndeki Ramazan etkinlikleri alanını gezen İstanbul Valisi Mutlu, şenlik alanındaki Türkiye Deniz Canlıları Balıkçı Kenan Müzesi'ni de gezdi. Müzedeki deniz canlısı türleriyle ilgili Balıkçı Kenan Tesisleri'nin sahibi Kenan Balcı'dan bilgi alan Vali Mutlu, mumyalanmış deniz canlılarının önünde hatıra fotoğrafları çektirdi. Vali Mutlu'ya müzedeki gezisi sırasında Beylikdüzü Kaymakamı Yusuf Odabaş ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun da eşlik etti. Müzedeki, mumyalanmış köpekbalıkları,
kılıçbalıkları ve dev orkinos iskeletlerini yakından dokunarak inceleyen Vali Mutlu, "Böyle bir müzeyi ilk kez gezdim. Gerçekten çok farklı, bambaşka bir yapıya sahip" dedi.

Vali Mutlu, orkinoslar ve köpekbalıkları önünde hatıra fotoğrafı çektirirken, dümenin başına geçerek kameralara da poz verdi.