BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,80
ALTIN 2.443,41
HABER /  GÜNCEL

Ahmet Gökçek kaç yaşında eşi Hülya Cerit kimdir?

Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek'in oğlu olan Ahmet Gökçek evli ve 2 çocuk babası. Ahmet Gökçek'in eşi ise Hülya Cerit. Peki kimdir Ahmet Gökçek ve eşi Hülya Gökçek, kaç yaşındalar.

Abone ol

Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek'in uzun soluklu evliliklerinden iki çocukları bulunuyor. Çocuklarından birinin ismi Ahmet diğerinin ismi Osman. Peki kamuoyu gündemine ismi sıkça gelen Ahmet Gökçek kaç yaşında eşi kimdir?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in oğlu olan Ahmet Gökçek, futbol yöneticiliği kariyerine 2009 yılında 30 yaşındayken Ankaragücü’nü yöneterek başladı. Osmanlıspor’un Kurucu Başkanı olan Ahmet Gökçek, Hülya Cerit ile evli.

ahmet gökçek eşi kimdir çocuklarıAhmet Gökçek'in 2 oğlu var. Çocuklarından biri kendi adını taşırken diğeri babası Melih Gökçek'in ismini aldı.

İsmi : Ahmet Gökçek
Babası : Melih Gökçek
Annesi : Nevin Gökçek
Eşinin ismi : Hülya Cernit
Kardeşi : Osman Gökçek

Melih Gökçek aslen nereli eşi Nevin Gökçek ve 2 oğlu ile gelini...Melih Gökçek aslen nereli eşi Nevin Gökçek ve 2 oğlu ile gelini...Melih Gökçek aslen nereli eşi Nevin Gökçek ve 2 oğlu ile gelini...Melih Gökçek aslen nereli eşi Nevin Gökçek ve 2 oğlu ile gelini...HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN