BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,12
ALTIN 2.326,21
HABER /  GÜNCEL

Melih Gökçek istifa ediyor mu? Erdoğan'a yanıtı ne?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerinden sonra gözler Melih Gökçek'e döndü. Her satırı olay açıklamadaki hedefin Melih Gökçek olduğu söyleniyor. Peki Melih Gökçek bu son dakika mesaja ne yanıt verecek, istifa edecek mi? Gökçek'ten tek bir twit geldi bakın ne yazıyordu;

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, istifasını istediği belediye başkanları ile ilgili İran'dan dönüş yönünde bomba açıklamalar yaptı. Erdoğan'ın sözlerinin hedefinin Melih Gökçek olduğu söyleniyor. 

Açıklamalar son dakika olarak haber kanallarından geçince gözler Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e döndü. Melih Gökçek 'istifa' göndermeli olay sözlere ne yahıt verecek diye merak edenler twitter hesabına yöneldi.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanması ile bilinen Melih Gökçek , olay açıklamalar sonrasında suskun kaldı. Şu ana kadar Gökçek bir yanıt vermiş değil.

ATTIĞI TEK TWIT BU OLDU
Melih Gökçek, Erdoğan'ın açıklamalarından sonra saat 12.55 sıralarında tek bir twit attı. O twitte Bilkent çevre yolları animasyon filmi oldu.

AYETLERLE YÜRÜYOR
Kadir Topbaş'ın istifasının ardından Melih Gökçek istifa edecek haberleri bir kaç haftadır gündemde. Gökçek bu haberlere doğrudan yanıt vermek yerine twitter hesabından 'ayet ve hadis' paylaşımları ile gönderme yapmayı tercih ediyor. Gökçek'in en son paylaşımı da bu yönde oldu;

ERDOĞAN NE DEDİ? : "Bir makama getirilirken iyi de makamı boşaltmasının istenmesi niye yadırganıyor. Nitekim, bir çok arkadaşımız daha önce bir çok görevlerini bırakmışlar, sonra başka görevler almışlardır. Ama dava olarak görmez de, hasbi değil hesabi davranırsan; ‘Benim şanım var şerefim var’ dersen, kusura bakma ama, partinin şerefi herkesin şerefinin şanının çok daha önündedir."

Son dakika... Erdoğan'dan bomba istifa açıklaması

Melih Gökçek aslen nereli eşi Nevin Gökçek ve 2 oğlu ile gelini...Melih Gökçek aslen nereli eşi Nevin Gökçek ve 2 oğlu ile gelini...Melih Gökçek aslen nereli eşi Nevin Gökçek ve 2 oğlu ile gelini...Melih Gökçek aslen nereli eşi Nevin Gökçek ve 2 oğlu ile gelini...HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN