BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.439,48
HABER /  GÜNCEL

Son dakika! Muğla'da çatışma çıktı! 5 terörist öldürüldü!

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada 5 PKK'lı terörist etkisiz öldürüldü. Dün de Muğla'da 7 terörist yakalanmıştı. Bakan Soylu operasyonla ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Abone ol

MUĞLA'nın Köyceğiz ilçesinde güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda 5 PKK'lı terörist öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, elde edilen istihbarat üzerine harekete geçen polis ve jandarma ekipleri, Köyceğiz ilçesi Toparlar bölgesindeki ormanlık alanda oldukları tespit edilen 7 kişilik PKK'lı terörist grubuna yönelik ortaklaşa operasyon başlattı. Çıkan çatışmada 5 terörist ölü ele geçirilirken, 2'sinin daha yakalanması için çalışma yürütülüyor.  

BİNBAŞI BACAĞINDAN YARALANDI

Çatışmanın Toparlar Şelalesi yakınında çıktığı belirtiliyor. 

PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada 1 binbaşı bacağından yaralandığı öğrenildi. Yaralı binbaşının tedavi altına alınabilmesi için askeri helikopter sevk edildi. Bölgedeki operasyonun gece başladığı, İzmir’in Bornova İlçesindeki 2. Jandarma Komando Tugayından ve polis özel harekat biriminden destek kuvvet gönderildiği belirtildi.

2 M 16, 3 TABANCA, 6 EL BOMBASI BULUNDU

Çatışmanın olduğu Toparlar Şelalesi bölgesinde iki köpekle yapılan aramalarda, 2 adet M-16 piyade tüfeği, 3 tabanca, 6 el bombası bulundu.

 TERÖRİSTLERİN PLANI BELLİ OLDU!

Terörist grubun Muğla Valiliği, Valilik konutu, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, polis noktaları ve askeri lojmanlara saldırı düzenlemeyi planladığı bilgisine ulaşıldı. Emniyet birimlerinin bu yöndeki istihbaratı kapsamında önlem olarak yaklaşık 4 ay önce, Cumhuriyet Caddesi’ndeki Muğla Valiliği’nin duvarı üzerine ucu sivri demir korkuluklar yaptırdığı belirtildi.

Dün yakalanlar itiraf etti, 5 PKK'lı öldürüldü! Flaş detaylar...Dün yakalanlar itiraf etti, 5 PKK'lı öldürüldü! Flaş detaylar...Dün yakalanlar itiraf etti, 5 PKK'lı öldürüldü! Flaş detaylar...Dün yakalanlar itiraf etti, 5 PKK'lı öldürüldü! Flaş detaylar...HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

TERÖRİSTLERE YARDIM EDEN 11 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI 

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Toparlar Şelalesi yakınında, güvenlik güçleri ile çatışmaya giren 5 PKK'lı teröristin ölü ele geçirilmesi ardından grupta olduğu belirtilen 2 teröristin yakalanması için operasyon sürüyor. Bir insansız hava aracı ve bir sahil güvenlik helikopterinin desteği ile bölgede operasyon devam ederken, teröristlere yardım ve yataklık yaptıkları ileri sürülen 11 kişi gözaltına alındı.

YARALI BİNBAŞININ TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Toparlar Şelalesi ve çevresinde hareketlilik sürerken, 7 ayrı minibüsle 50 kadar özel harekat polisi bölgeden ayrıldı.

Öte yandan, çatışmada yaralanan ve askeri helikopterle kaldırıldığı Dalaman Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan Binbaşı Y.O., Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastenesi'ne sevk edildi.

DÜN DE 7 TERÖRİST YAKALANMIŞTI

Dün de Muğla'nın Seydikemer İlçesi'nde, terör örgütü PKK'nın sözde "özel kuvvetler" yapılanması içinde yer alan ve Suriye'den Muğla'ya gelen 4 terörist ile onlara yardım-yataklık yapan 3 kişiyi yakalanmıştı.

Muğla'da yakalanan teröristlerle ilgili şok bilgi! Yakalanacaklarını anlayınca!Muğla'da yakalanan teröristlerle ilgili şok bilgi! Yakalanacaklarını anlayınca!Muğla'da yakalanan teröristlerle ilgili şok bilgi! Yakalanacaklarını anlayınca!Muğla'da yakalanan teröristlerle ilgili şok bilgi! Yakalanacaklarını anlayınca!HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

PKK EGE VE AKDENİZ'E SIZMAK İSTİYOR

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, PKK'nın yeni hedefinin deniz üzerinden Ege ve Akdeniz'e sızmak olduğunu açıkladı. PKK'nın Lazkiye üzerinden Ege ve Akdeniz'e sızmak istediğini belirten Süleyman Soylu şöyle konuştu: "Terör örgütü, son yöntem olarak da Irak'ın kuzeyinden, İran'dan ve Afrin'den sızmalardan sonra başka bir yöntem arayışına girdi. Arayışı şu; Lazkiye üzerinden, deniz üzerinden, Muğla, Köyceğiz, Fethiye, İzmir civarına sızma konusunda terör örgütü liderleri talimat verdiler. Açık denizlere bir gemiyle gelip, oradan filikalarla, kayıklarla, botlarla sahile gelmek konusunda..." 

Soylu PKK'nın yeni planını deşifre etti! Hedef neresi?