BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.506,37
HABER /  SPOR

Ahmet Çakar Süper Lig'de şampiyonu ilan etti: Bu sene o senedir ilan ediyorum

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar, Süper Lig'de şampiyon olacak takıma ilişkin çarpıcı bir kehanette bulundu. Çakar canlı yayında yaptığı açıklamada, "Bu sene o senedir. İlan ediyorum. Trabzonspor, 3 Nisan'da Beşiktaş maçından sonra şampiyon olacak" dedi.

Abone ol

Beyaz TV'de futbol yorumculuğu yapan eski hakem Ahmet Çakar çarpıcı bir iddiada bulundu. Çakar, 3 Nisan günü oynanacak Trabzonspor- Beşiktaş maçı sonrası bordo-mavililerin şampiyonluğu ilan edeceğini öne sürdü.

"Kolbastı oynayacağım"

Ünlü yorumcu yaptığı yorumda, "Trabzonspor'a sesleniyorum. Eğer bu sene şampiyonluğu kaybedersiniz iki elim yakanızda olur. Bu sene o senedir. İlan ediyorum. Trabzonspor, 3 Nisan'da Beşiktaş maçından sonra şampiyon olacak. Uzun yıllar sonra Trabzon'a gelmiş olacağım. Federasyon beni sahaya sokar mı bilmiyorum ama kolbastı oynayacağım. Bu dakikadan sonra kaybedersiniz suçu kendinizde arayın. Yıllar sonra o büyük gece gelecek ve yaşarsam ben orada olacağım" dedi.

İyi giderken çomak sokmaya çalışanlar çıkabilir uyarısı

Abdullah Avcı ve Ahmet Ağaoğlu'na güvendiğini ancak Trabzon'da iyi giden bir şeye çomak sokmaya bayılanlar olduğunu belirterek uyarısını da yapmayı ihmal etmedi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
İlk sahibi Alparslan Türkeş çıktı Erzurum'da gören dönüp bir daha bakıyor
Foto Galeri İlk sahibi Alparslan Türkeş çıktı Erzurum'da gören dönüp bir daha bakıyor Galeriye Gözat