BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.439,65
HABER /  GÜNCEL

Ağaoğlu'ndan provokatör taksici iddiası

İş adamı Ali Ağaoğlu'ndan Gezi Parkı işe ilgili şaşırtan bir iddia geldi. Taksim'deki olayların provoke edildiğini yaşadığı bir olayla anlattı.

Abone ol

İNTERNETHABER / ÖZEL İÇERİK
İnşaat sektörünün öncü isimlerinden Ali Ağaoğlu, TGRT Haber'de yayınlanan Basın Odası programında Gezi Parkı ile ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu. Gezi olaylarının provoke edildiğini belirten Ağaoğlu şahit olduğu bir olayı anlattı; "Taksim'de yabancı taksici vardı"


Gazeteci Hadi Özışık ve Gülden Kalecik'in konuğu olan Ağaoğlu, Taksim'de yapılan eylemlerin provoke edildiğini, Genel Müdür Yardımcısının birebir yaşadığı bir olayla anlattı.

"Olayların olduğu gün bölgeye giden Genel Müdür Yardımcım taksiye biniyor ancak 10 metre sonra taksiden indiriliyor" diyen Ağaoğlu bunun şaşırtan gerekçesini şöyle özetliyor;

TÜRKÇE BİLMEYEN TAKSİCİ

"Bizim genel müdür yardımcımızın o bölgede işi vardı. Olayların olduğu gün bölgedeydi. Oradan uzaklaşmak için kenarda bir taksi görüp binmiş. Ancak taksi şoförü türkçe bilmiyor. 10 metre sonra genel müdür yardımcımı indiriyor. Benim genel müdür yardımcımın birebir yaşadığı bir olay bu. Türkçe bilmeyen taksi şoförünün Taksim'de, taksinin içinde ne işi var"

YANİ BU İŞLER PROVOKE EDİLDİ

Ağaoğlu sözlerine şöyle devam ediyor;

"Yani bu işler provoke edildi. İnsanların temiz saf duyguları, tepkilerini ortaya koymaları son derece olumlu"

HALK YANLIŞ YÖNLENDİRİLDİ


Gezi Parkı'nda yaşananların talihsizlik olduğunu da belirten Ali Ağaoğlu, "orada bulunan çevreci halk çok yanlış yönlendirildi" dedi. 

İŞTE PROGRAMDAN O ANLAR




Ağaoğlu'ndan Erdoğan'a eleştiri

İnşaat sektörünün öncü isimlerinden Ali Ağaoğlu, TGRT Haber'de yayınlanan Basın Odası programında Hadi Özışık ve Gülden Kalecik'in konuğu oldu (Devamı...)

4008.jpg

Ağaoğlu'ndan samimi itiraflar

Ağaoğlu İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, TGRT Haber'de Basın Odası programında soruları yanıtladı. (Devamı...)

4009.jpg