BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,76
ALTIN 2.494,00
HABER /  RAMAZAN

İnternet üzerinden Ramazan paketi

Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmak istiyenler bunu internet üzerinden de gerçekleştirebiliyor.

Abone ol

Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine gıda paketi yardımında bulunmak isteyenler, bazı market ve internet sitelerinin sunduğu hizmetle istedikleri adrese yardımı ulaştırabiliyor.

Ramazan ayının gelmesiyle gıda paketleri marketlerde yerlerini alırken, paketleri kendi imkanıyla dağıtma fırsatı bulamayanlar, "adrese teslim" hizmeti veren market ve internet sitelerini tercih ediyor.

İnternet siteleri üzerinden çeşitli fiyat ve içerikteki ramazan kolilerini müşterin beğenisine sunan marketler, buradan yapılan alışverişin ardından tercih edilen gıda paketini istenilen adrese teslim ediyor.

Marketlerin internet siteleri aracılığıyla satın alınan gıda paketleri, dar gelirlilerin sofralarını zenginleştirirken, uygulama da hayırseverlere zaman kazandırıyor. Bazı gıda toptancıları da internetten ramazan kolisi siparişi alırken, telefondan da bu hizmet veriyor.

FİYATLAR 20 İLE 80 ARASINDA DEĞİŞİYOR 

Gıda paketlerinin fiyatları ise içerdiği ürün çeşidi ve miktarına göre 20 ile 80 lira arasında değişirken, toplu siparişlerde indirim seçenekler sunuluyor.

İnternet kullanıcılarının bazı ürünleri satıl aldığı alışveriş siteleri de Ramazan dolayısıyla gıda paketi satışı yapıyor. Ücretsiz kargo seçeneğiyle satışa konulan ramazan kolileri 26,99 ile 115,90 lira arasında fiyata alınıp, gönderilebiliyor.

Satın alınan gıda paketleri, bazı sivil toplum kuruluşlarına da gönderilebiliyor. Buralara bağışlanan paketler, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.