BIST 10.533
DOLAR 32,23
EURO 35,13
ALTIN 2.427,61
HABER /  GÜNCEL

Adnan Polat parmakta oynatılıyor!

Süper Lig bitti ama Hıncal Uluç'un öfkesi bitmedi!.. Uluç bu kez de rotayı Galatasaray yönetimine çevirdi!..

Abone ol

Süper Lig bitti ama Hıncal Uluç'un öfkesi bitmedi!.. Galatasaray'daki başarısızlığı 'Başkan boşluğuna' yoran Uluç, 'Koca Başkan parmakta oynatılıyor' dedi.

Hıncal Uluç ayrıca, Galatasaray'ın kendine gelebilmesi için Adnan Polat'tan kurtulması gerektiğini vurguladı!..

İşte Uluç'un gündemi sarsacak sözleri;

- Galatasaray bu sezon hayal kırıklığı yaşattı. Neler söyleyeceksiniz?

Galatasaray’da başkan boşluğu var. Galatasaray’da demokrasi şudur: Herkes düşüncesini özgürce söyler, başkanın dediğini yapar. Galatasaray’ın kuralı budur. Galatasaray Başkanı Adnan Polat, garip bir şekilde Adnan Sezgin’in mahkûmu. Galatasaray şu andan Adnan Sezgin yönetiyor. Bu yönetim sürdüğü sürece Galatasaray’dan hiçbir şey olmaz. O yüzden Galatasaray’ın Adnan Sezgin ve Adnan Polat’tan kurtulması lazım.

Geçen sene ortaya çıkan Fatih Terim formülü mantıklı olabilirdi. Çünkü Fatih Terim Galatasaray’da futbolun başına geçtiği zaman ben biliyorum ki Adnan Sezgin Florya’ya ayak basamaz. O zaman Adnan Sezgin’in zararı olmaz ve de mesele çözülür. Fatih Terim formülü hem Adnan Polat’ı hem de Galatasaray’ı kurtarırdı. Ama Adnan Polat, gelecek sezonun bütün planlarını Rijkaard, Neeskens ve de Adnan Sezgin’e bıraktı. Önceden Haldun Üstünel’in üstlendiği transfer görüşmelerini artık Adnan Sezgin’in yaptığını görüyoruz. Yani gelecek senenin Galatasaray’ını bu üçlü yapıyor. Bu Adnan Polat’ın planı değil, bu Adnan Sezgin’in planı. Bu dayanarak söylüyorum zaten “Galatasaray’ı Adnan Polat değil Adnan Sezgin yönetiyor” diye.

Adnan Sezgin, Adnan Polat’ı parmağında oynatıyor. Niye ve nasıl oynatıyor bilmiyorum. Ama bu günün birinde ortaya çıkacak. Adnan Polat’ın Adnan Sezgin’in neden oyuncağı olduğu zamanla ortaya çıkacak.

BU KADRODAN İKİ TAKIM ÇIKARIRIM

Galatasaraylılar’ı kurşuna dizmek lazım. Rijkaard’ın kalitesiz dediği kadrodan iki tane kadro yaparım. Aynı gece birisi Bursaspor’u birisi de Fenerbahçe’yi yener. Bu takım Şampiyonlar Ligi’ne gidemedi.

- Divan Kurulu’nda suçlunun kendisi olduğunu ifade etti.

Ne diyecek? Bir kere “Suçlu benim” diyen birisinin istifa etmesi lazım. Sabah gazetesinin Genel Müdürü yapıyorlar beni. Tirajı 500 binden 50 bine indiriyorum. Ben çıkıyorum “Suçlu benim “ diyorum. Kim zaten suçlu? Çaycı mı? Güvenlikçi mi? Tabiî ki de ben suçluyum. Bunu bilen birisi istifa eder, kovulmayı beklemeden.

Rijkaard, Galatasaray’a geldiğinde işsizdi. Elinde Barcelona gibi bir takım varken çıkıp şampiyon olmuşsa, o Rijkaard’ın başarısı değil. O, Barcelona’nın Rijkaard’a rağmen şampiyon olması demektir. Çünkü Galatasaray şu kadroyla Rijkaard’a rağmen şampiyon olamadı.

Bir de utanmadan “Kadrom kalitesiz” dedi. Rijkaarda kadrom kalitesiz diyerek Adnan Polat ve Haldun Üstünel’e yapılabilecek en büyük hakareti yaptı. Rijkaard Polat ve Üstünel’in yüzünde tükürdü, bunlar “Yarabbi şükür” dedi.

- Topal Valencia’ya transfer oldu.

Akılcı bir iş oldu. Yani Mehmet Topal bulunmaz Bursa kumaşı değil. 5 milyon Euro’da iyi para. Eğer Topal’ı bu sene Valencia’ya göndermeseydiniz seneye 5 milyon Euro’ya değil, 5 liraya satamazdınız.

ÖNEMLİ GAFLARA İMZA ATTI

Sadri Şener karşılaşmadan önce çok önemli gaflara imza attı. Sadri’nin Aziz Yıldırım ile çok iyi dost olduklarını biliyoruz. Bu ülkede bunların şakası olmaz. Ve bunu en iyi bilenlerden birisi de Sadri Şener’dir.

FATURA KİME ÇIKARDI?

Alex’in son dakikalarda vurduğu şut ağlara gitseydi fatura kime çıkardı? Trabzonspor’a. O zaman Daum ile Aziz Yıldırım omuzlarda olacaktı. Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı haftalar önce garantileyen birisine başarısız diyemeyiz. Maçtan sonra “Daum’u isteriz” diyorlar. Fenerbahçe’nin 36 şut, 12 net gol pozisyonu var. Golü kaçıran Alex’in ayağının hesabını Daum’a çıkarılıyor. Öyle mi? Boş kaleye vuramayan adamın hesabı Daum’a çıkarılıyor. Daum’un tek yanlışı Semih’i oynatmaması.