BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Kovuldu haberleri Daumu çıldırttı!

Bild önce yazdı ardından da haberi çevirmek zorunda kaldı. Bild'in kovuldu haberine Daum'dan açıklama geldi.

Abone ol

Bild'de yer alan Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum'un kovulduğu iddialarına karşı Alman hocanın avukatından ilk açıklama geldi!

Tecrübeli teknik adamın Almanya'daki avukatı Stefan Seitz, Express'e yaptığı açıklamada Christoph Daum'un Fenerbahçe'yle yollarını ayırdığı iddialarını yalanladı. Sözleşmenin feshedilmesiyle ilgili herhangi bir görüşmenin yapılmadığının altını çizen Seitz, Daum'un Fenberbahçe'de kalacağına inandığını da sözlerine ekledi.

BİLD HABERİ DEĞİŞTİRDİ

Almanya'nın ünlü gazetesi Bild'in web sitesinde yayınlanan ilk haberde Daum'un, Trabzonspor beraberliğinin ardından çıkan olayların sorumlusu ilan edildiği ve yönetim tarafından kovulduğu iddia edilmişti. Haber, akşam saatlerinde Bild tarafından değiştirildi.
 

DAUM'UN YAZISINI 5 DAKİKADA SİLDİLER

Bu arada Daum’un dün Fenerbahçe Kulübü internet sitesinden son günlerdeki gelişmelerle ilgili yaptığı açıklamanın beş dakika içinde kaldırılması da dikkat çekti.

Yönetimin bu hareketi Alman hocanın tamamen defterden silindiği şeklindeki yorumlanırken, Daum, “Kulüp dışında kimseyle konuşmadım” başlıklı yazısında şu görüşlere yer verdi;

Daum'un yerine üç isim aday
Menajerler vasıtasıyla nabız yoklayan sarı- lacivertlilerin gündeminde 3 önemli isim bulunuyor. Her teknik direktör değişikliğinde ismi sürekli anılan Shaktar Donetsk'in Rumen çalıştırıcı Mircea Lucescu bu listenin başında yer alıyor. La Liga'da Barcelona'nın ardından sezonu 2. sırada tamamlayan Real Madrid'in  Şilili teknik direktörü  Manuel Pellegrini ve Ajax'ı bu sezon Avrupa'nın en golcü takımı yapan Hollandalı teknik adam Martin Jol, Fenerbahçe'nin gündemindeki diğer iki teknik direktör.

“Başta ben olmak üzere herkesin çok büyük bir hayal kırıklığı içinde olduğunu biliyorum. Ama özellikle bu dönemde kulüp içinde bu konuları konuşmamız lazım, şu an için dışarı bir konuşma yapmamıza gerek yok. Şu ana kadar Trabzonspor maçı sonrasında gerek Türkiye’den gerek Almanya’dan hiç bir gazeteciye konuşmadım. Söylediğim gibi şu an için kulüp içinde bu konuları konuşmalıyız. Okuduğunuz, duyduğunuz haberler benim ağzımdan çıkmadı. Biz her şeyi öncelikle kulüp içinde çözeceğiz, bir karara varacağız. Gerek yönetim kurulunun gerekse benim ağzımdan, bundan sonra ne yapacağımız, nasıl bir çözüm bulacağımızı kamuoyuna aktaracağız.”