BIST 10.092
DOLAR 32,35
EURO 34,66
ALTIN 2.409,15
HABER /  MEDYA

Adnan Hoca'ya yine iltifatlar yağdı!

Adnan Hoca A9 kanalındaki sohbeti öncesi kızlardan iltifat istedi, bakın neler oldu.

Abone ol

Adnan Hoca'nın A9 kanalındaki sohbetleri sürüyor! MİT Müsteşarı Hakan Fidan'a kefil olan Suriye ve Mısır politikaları övgüler yağdıran Adnan Hoca bu kez de hazırlattığı Marmaray videosuyla gündemde. Marmaray'ın Mehdi için yapıldığını iddia eden Adnan Hoca'ya kedicikleri ise yine canlı yayında övgüler yağdırdı.

Geçtiğimiz haftalarda MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile ilgili soruları cevaplayan Adnan Hoca, Türkiye'nin Suriye ve Mısır politikasıyla ilgili konuşurkan Fidan'a övgüler yağdırdı. 

"Hakan Hoca'ya güvenebilirler, dindardır. Ben güveniyorum, garanti veriyorum. Çok delikanlıdır" diyerek tartışmalara farklı bir boyut kazandıran Adnan Oktar, Gezi olaylarının da Türkiye'ye zarar veremeyeceğini bir kez daha söyledi.

MARMARAY'I İŞARET SAYDI 

Adnan Hoca'nın hazırlattığı son video ise Marmaray projesiyle ilgili oldu. A9 TV kanalında yayınlanmaya başlayan ve internetteki video kanallarına yüklenen tanıtım videosunda, Marmaray'ın Mehdi'nin çıkışı için alamet olarak kabul edildi. Videoda, Peygamber Efendimiz'in Marmaray'ın açılışını hadisleriyle bildirdiği kaydedilirken, Mehdi'nin İstanbul'dan açılacak kuru bir yoldan geçeceği onun da Marmaray olduğu belirtildi.

"YAKIŞIKLIMIYIM..." 

Adnan Hoca'nın yayınlanan son sohbetinde ise kediciklerle olan ilginç biri diyalogu yer aldı. İşte o ilginç sözler;

"CANIM, RUHUM, BİRTANEM SOHBETİ"

Adnan Hoca:
Birileri yakışıklı olduğumu söylesin

Kızlar: Gördüğüm en yakışıklı insansınız.

- Dozu çok şiddetli artıyor Maşallah...

- Tşörtünüz ile gözünüzün rengi yine aynı olmuş ve mendille uyumu muhteşem olmuş.

- Maşallah Maşallah...

İşte o ilginç diyaloglar;