BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.432,37
HABER /  DÜNYA

PTT şubesi soyuldu

Küçükçekmece’de bulunan bir PTT şubesi silahlı bir kişi tarafından soyuldu. Aynı PTT şubesi 2 yıl önce de yine soyguncuların hedefi olmuştu....

Abone ol

Küçükçekmece’de bulunan bir PTT şubesi silahlı bir kişi tarafından soyuldu. Aynı PTT şubesi 2 yıl önce de yine soyguncuların hedefi olmuştu.
Olay, sabah saatlerinde Küçükçekmece Söğütlüçeşme mahallesi Cami Altı sokakta bulunan Söğütlüçeşme PTT şubesinde meydana geldi. İddiaya göre, elinde silah bulunan bir kişi PTT şubesine geldi. Şubede bulunan çalışanları silahıyla etkisiz hale getiren soyguncu, çalışanlardan kasada bulunan paraları istedi. Kasada bulunan bin 800 TL parayı alan zanlı, daha sonra olay yerinden hızla uzaklaştı. Çalışanların haber vermesiyle olay yerine gelen polis ekipleri şubede parmak izi çalışması yaptı. Polis, güvenlik kameralarından saldırganın eşkalini belirlemeye çalıştı. Polis ekipleri kaçan soyguncuyu yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.
Öte yandan, aynı PTT şubesi iki yıl önce de yine silahlı soyguncuların hedefi olmuştu. Soyguncular, silahla görevlileri etkisiz hale getirdikten sonra 5 bin lirayı alarak kayıplara karışmıştı.
(İHA)