BIST 9.668
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.495,85
YEREL

Adana'da bir şahıs yerde tekmelediği kadını dakikalarca darp etti

Demirören Haber Ajansı
Demirören Haber Ajansı

ADANA'da bir sosyal medya kullanıcısı, annesi ile kendisinin 2 yıldır şiddete ve tehdide maruz kaldığını öne sürüp darp görüntüleri paylaştı. Görüntülerde; bir kadını tokat ve tekmelerle darp eden saldırganın, "Seni öldürsem de ben ceza yemem. Haberin olsun. Alacağım ceza en fazla 3-5 ay. Her şeyi göze alıyorum" sözleri dikkat çekti. Adana Valiliği, gözaltına alınanşahsın çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandığını bildirdi.

ADANA'da yaşandığı belirtilen darp olayını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan bir kullanıcı, annesi ile kendisinin 2 yıldır şiddete ve tehdide maruz kaldığını öne sürdü.

Hayatlarından endişe ettiklerini belirtip, "Lütfen bize yardım edin" notuyla paylaştığı görüntülerde; saldırganın bir kadını dakikalarca darp ettiği görüldü. Saldırgan, kendisini görüntüleyen kişiye, "Çek, çek" diyerek kilitli kapıyı tekmeleyip tükürerek küfürler ediyor. Görüntüyü çeken kişi, yanındaki bir başka kişiye, "Aradın mı polisi?" diyerek sesleniyor. Bu anları izleyen bir çocuğun ise görüntülere yansıyan seslerde, "Korkma, korkma" dediği duyuluyor.

"10 sene de yatsam göze alıyorum"

Görüntülerde; saldırganın tekme ve tokat darbeleriyle saldırıp yerde sürüdüğü kadına, "Ben var ya seni öldürsem de ceza yemem. Benim yiyeceğim ceza 3-5 ay haberin olsun. Her şeyi göze alıyorum ben. 5 sene de 10 sene de yatsam göze alıyorum" ifadeleri yer aldı.

"Seni yok edeceğim"

Saldırgan, yere düşürdüğü kadını bir süre yerde tekmeledikten sonra görüntüyü çeken kişiye, "Seni yok edeceğim. Çek, çek yaklaştır, makyaj yap. Benim sabah, öğle, akşam ekmeğimi yediniz nankörler" diyerek tükürdüğü de kaydedildi.

Adana Valiliği, sosyal medyada yer alan görüntülerde kocası tarafından şiddete uğrayan kadın hakkında 'önleyici tedbir kararı' uygulandığını, gözaltına alınan eşinin çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandığını bildirdi.

Sitene Ekle
Etiketler