BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,12
ALTIN 2.308,97
HABER /  GÜNCEL

Acun hepsine bedel

Onlarca dizi ve programı geride bıraktı. Reytingleri altüst etti.

Abone ol

Vatan TV yazarı Memet Güler, Acun Ilıcalı'nın Show TV'deki yarışma programı 'Var mısın Yok musun'un bir haftalık reyting performansına şapka çıkardı.

Rakamlar, Acun Ilıcalı’nın tek başına ekrandaki dizilerin, filmlerin, yarışmaların çoğundan daha fazla reyting topladığını gösteriyor. Bu başarıya ancak şapka çıkartılır.

8 Aralık Cumartesi. Acun’un yarışması Var mısın Yok musun? reytinglerde birinci. Tüm Kişiler’de 10, AB Grubu’nda 9,30’luk bir sayıya ulaştı.

9 Aralık Pazar: Tek başına her iki reyting kategorisinde birden birincilik kürsüsünde. Bu defa Tüm Kişiler’de 10,10, AB Grubu’nda da 9,80’lik reyting aldı. Hafta sonunun iki gecesinde birden liderliği tek başına Acun kazanmış.

10 Aralık Pazartesi: Tüm Kişiler’de Köprü, Doktorlar, Elveda Rumeli, Bıçak Sırtı, Karayılan ve İki Aile gibi dizilerin önünde üçüncü sırada bitirdi.

11 Aralık Salı: Binbir Gece ve maçın ardında üçüncü sırada kapattı.

12 Aralık Çarşamba: Fener’in maçı ile Yaprak Dökümü’nün ekranda olduğu bir önceki akşamda. Acun’un yarışması, Yaprak Dökümü dışındaki bütün dizileri geçti. Bir tek Avrupa Yakası’na, AB Grubu’nda geçildi. Elveda Derken ve Dudaktan Kalbe gibi iddialı yapımlar bile Acun’la baş edemedi.