BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Acılı annenin keşke feryadı!

Bir annenin başına gelebilecek en kötü şey başına geldi. Yavrusu gözlerinin önünde öldü. Anne "keşke" diyerek feryat etti.

Abone ol

Eyüp'te, bir yolcu minibüsünün çarptığı 9 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti. Anne "keşke elini tutsaydım" diye ağlarken, baba şoför için "getirin onu bana beynini parçalayacağım" dedi.

ANNE IŞIK BİZE YANDI

9 yaşındaki Şule annesi Hatice Tok ve iki kardeşiyle yolun karşısına geçmeye çalışıyordu. Yeşil ışığın yayalara yanmasıyla birlikte Tok'un 10 yaşındaki kızı Şule, "Anne ışık bize yandı" diye bağırarak yola çıktı. Bu sırada çok hızlı olduğu ve kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen Abdulkadir Mercan'ın kullandığı 34 M 3340 plakalı yolcu minibüsü, küçük kıza çarptı. Çarpmanın şiddetiyle ilköğretim 3. sınıf öğrencisi Şule, olay yerinde hayatını kaybetti.

KEŞKE ELİNİ TUTSAYDIM

Küçük kızı gözlerinin önünde can veren anne Hatice Tok, olay yerinde gözyaşlarına boğuldu. "Keşke ellerini tutsaydım. Yavrum artık yok" diye feryat eden annelerini gören, küçük Tayfun ve Ferhat'ta ağlamaya başladı. Acılı anne ve görgü tanıkları minibüs sürücüsünün kırmızı ışıkta geçtiğini ve çok süratli olduğunu iddia etti.

BABA FENALIK GEÇİRDİ

Kazayı haber alarak sonradan olay yerine gelen baba Erdal Tok ise kızının cesedini görünce kendinden geçti. Kaldırım üzerine çöken acılı babanın yüzü yıkandı ve kendisine getirildi. Baba kendisine geldikten sonra şoförün nerede olduğunu sordu. "Onu getirin, bende onun beynini parçalayacağım" diye haykırdı.

TESLİM OLDU

Çocuğun cesedi, Cumhuriyet Savcısı ve polisin incelemesi sonrası morga kaldırıldı.

Eyüp Polis Merkezine giderek teslim olan ve Gaziosmanpaşa hattında çalışan dolmuş minibüsünü kullanan sürücü Abdulkadir M. ise sağlık kontrolünden geçirildikten sonra gözaltına alındı.