BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.434,49
HABER /  MAGAZİN

60ına giren ünlüler

Sinema ve müzik dünyasının pek çok ünlü ismi 60 yaşına ''merhaba'' demeye hazırlanıyor.

Abone ol

Internetteki ''netscape'' sitesinin haberine göre, 60 yaşına basacak ünlüler arasında ''Rocky'' ve ''Rambo'' adlı beyazperde kahramanlarına can veren Sylvester Stallone de bulunuyor.

''Rocky'' serisinin altıncı filmi için 60 yaşında ringlere çıkmaya hazırlanan Stallone, kendi dergisi olan ''Sly Magazine''in kapağında genç hatlarıyla hayranlarına gülümsemeyi de ihmal etmiyor.

Estetik ameliyatlarının etkisiyle genç göründüğü yönünde eleştiri alsa da Cher'in 20 Mayıs'ta yaşgünü pastasında 60 mumun olacağına inanmak güç. Müzik yaşamına eski eşi Sonny Bono ile kurduğu ''Sonny & Cher'' topluluğuyla başlayan ve sonrasında bir efsaneye dönüşen sanatçı, ''Ay Çarpması-Moonstruck'' adlı filmdeki ''Loretta Castorini'' rolüyle de Oscar kazandı.

''Paranın efendisi'' Donald Trump da 14 Haziran'da 60 yaşına ''merhaba'' diyecek. Dünyanın en zengin insanları arasında yer alan Trump, 4 kez evlendi. 35 yaşındaki eşi model Melania Knauss Trump'tan 20 Mart'ta bir erkek çocuğu olan Donalp Trump, yeni doğan oğlunun ''kendini daha genç hissetmesine neden olduğunu'' söyledi. Trump'ın ilk eşi İvana Trump'tan 3, ikinci eşi Marla Maples'dan 1 çocuğu
bulunuyor.

''HARİKA ÇOCUK'' DA 60 YAŞINDA

Sinema dünyasının ''harika çocuğu'' Steven Spielberg de 18
Aralık'ta 60 yaşında olacak. Tıpkı Trump gibi ''paraya para demeyen'' Spielberg, geçmişte yaptığı ''E.T'', ''Schindler'in Listesi'', ''Jurassic Park'' gibi yapımlarla efsaneye dönüştü. Son dönemde çektiği ''Dünyalar Savaşı'' ve ''Münih'' isimli filmleri fazla bir başarı elde edemeyen Spielberg, yeniden doğmak için yeni projeler arıyor.

BU NASIL KAYNANA?

''Bu Nasıl Kaynana'' adlı filmde Jennifer Lopez'e ecel terleri döktüren kayınvalidesini canlandıran Sally Field da 6 Kasım'da 60 yaşına girecek. Filmde genç fiziğiyle adeta Lopez ile yarışan sanatçı da yaşını göstermeyen ünlülerden.

Woody Allen komedilerinin vazgeçilmez ismi olarak parlayan ünlü aktris Diane Keaton ise 5 Ocak'ta 60 yaşına basarken, Susan Sarandon da 4 Ekim'de onunla aynı yaşta olmaya hazırlanıyor.

Son dönemlerde filmlerinden çok politik çıkışlarıyla dikkatleri üzerinde toplayan Sarandon, hiç estetik ameliyat yaptırmamasıyla da tanınıyor. Sarandon için ''Richard Gere, 'Benimle Dans Eder Misin?' filminde onu bırakıp Jennifer Lopez'e baktığı için çılgın olmalı. En az 10 yaş genç gösteriyor'' yorumu yapılıyor.