BIST 10.048
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.433,43
HABER /  GÜNCEL

6 yaşındaki kızı taciz etti, linçten zor kurtuldu

6 yaşındaki kız çocuğunu dondurmayla kandırıp taciz eden H.A. önce teyzenin sonra da çevredekilerin hışmına uğradı. Polis tacizciyi zor kurtardı

Abone ol

Samsun'da, küçük yaşta kız çocuğunu elle taciz ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan bir kişi, adliye girişinde linç edilmek istendi.

Atakum ilçesinde Adnan Menderes Bulvarı'nda parkta oynayan 6 yaşındaki G.K. isimli kız çocuğunun yanına gelen Halil A. (45), dondurma alma bahanesiyle küçük çocuğu elinden tutarak götürdü.

Parkta oynayan G.K'yi göremeyen teyzesi S.T, 2 kişi ile birlikte çocuğu aramaya başladı. Kısa süre sonra Atatürk Bulvarı'nda G.K. ile Halil A'yı gören teyze, yanındakilerle, hiçbir şey olmamış gibi, Halil A'nın yanına giderek küçük kızın kim olduğunu ve nereye götürdüğünü sordu.

Halil A, “Benim kızım, eve gidiyoruz” diye cevap verince öfkelenen teyze şüpheliye saldırdı.

Çevredekilerce polise teslim edilen Halil A, ifadesinin ardından, küçük kız ve teyzesinin ifadesi doğrultusunda, küçük yaşta kız çocuğunu elle taciz ettiği iddiasıyla adliyeye sevk edildi.

Adliye binası önünde bekleyen küçük kızın yakınları, tacizciyi linç etmek istedi. Yaşanan arbedede, adliye girişinde bulunan polis merkezinin camı kırıldı. Halil A, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.