BIST 10.337
DOLAR 32,25
EURO 34,68
ALTIN 2.396,27
HABER /  SPOR

Beşiktaştan Lincoln sürprizi

Beşiktaş gözünü Lincoln'e dikti. Trabzon Hırvat oyuncuya kilitlendi. Edu'nun durumu karışık. İşte basındaki transfer haberleri.

Abone ol





Süper transfer (SABAH)
Cimbom'un yeni yıldızı Elano'yu eski hocası Lucescu anlattı: "Zeki, yetenekli ve lider özelliklerine sahip. Her maçı çözebilir. G.Saray'ın son yıllardaki en iyi transferi" Galatasaray, transferde bir bombayı daha patlattı ve Manchester City'nin Brezilyalı yıldızı Elano Blumer'i kadrosuna kattı. Milli futbolcunun bugün İstanbul'a geleceği açıklandı.

[PAGE]




Lincoln bombası (HÜRRİYET)
Galatasaray’ın serbest bıraktığı sambacının Türkiye’yi tanımasının önemli bir avantaj olduğunu söyleyen Beşiktaş Teknik Direktörü , “Lincoln çok kaliteli futbolcu. Alınması halinde bize yararlı olur” görüşünü savundu.

[PAGE]




Bir tek Gabric! (SABAH)
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Hajduk Split'in sol kanat oyuncusu Drago Gabric'in transferinde önemli aşama kaydettiklerini açıkladı. Hırvat oyuncu ile her konuda anlaştıklarını belirten Hacısalihoğlu, "Kulübünde yeni seçim yapıldı ve bu nedenle orada doğan boşluktan dolayı transfer gerçekleşmedi, ama kısa zamanda bitecek" dedi. Asbaşkan, başka transfer olup olmayacağı yönündeki soruya, "Şu an için Gabric'in dışında transfer düşünmüyoruz" yanıtını verdi.

[PAGE]




Kartal'ın Dos Santos inadı! (VATAN)
10.5 numara adayı Giovani Dos Santos için Beşiktaş, menajerler aracılığıyla Tottenham Hotspur’ın kapısını çaldı. Delgado’nun sözleşmesini dondurup, yerine bir yabancı oyun kurucu almayı planlayan siyah-beyazlılar, İngiliz ekibiyle pazarlıkları sürdürüyor.

Derleyen: Özge AYDIN /SABAH

[PAGE]






Deco'ya Pirlo şartı (FOTOMAÇ)
Beşiktaş'ta Deco heyecanı giderek yükseliyor! Kartal, Portekizli yıldızı reklerine katabilmek için tüm olanaklarını seferber etmiş durumda. Bu transferi gerçekleştirmek o kadar kolay değil. Ancak dün gelen bir haber, umutları biraz olsun artırdı. Chelsea'nin hocası Ancelotti, Deco'yu Pirlo şartına bağladı.

[PAGE]




Marsilya kancası (FOTOMAÇ)
Daniel Güiza'ya Lyon'un ardından Marsilya da talip oldu. İspanyol yıldızın avukatı Montes, L'Equipe gazetesine, "Güiza ile Morientes iyi bir ikili oluşturabilirler" dedi. Lyon'un da Güiza'da ısrarını sürdürdüğü bildirildi.

[PAGE]




Edu İstanbul'da! (MİLLİYET)
Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman Edu'nun son durumuna bakmadan ikinci bir karar almanın sakıncalı olduğunu, durumunu değerlendirdikten sonra karar vereceklerini ifade etti. Edu'nun tedavisinde gelinen aşama ve takıma katılacağı sürenin değerlendirilerek, sözleşmesinin dondurulması bekleniyor. Edu'nun anlaşması dondurulursa Lugano ya da başka bir yabancı oyuncu ile sözleşme imzalanacak.

[PAGE]





Stuttgart fiyat yükseltti (FANATİK)
İngiltere Premier Ligi’nde geçtiğimiz sezon küme düşen Middlesbrough’da takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Tuncay Şanlı için Alman temsilcisi Stuttgart’ın fiyat artırdığı öğrenildi. Stuttgart’ın, daha önce yaptığı 9 milyon Pound’luk teklifi 10 milyon Pound’a çıkardığı iddia edildi. Alman temsilcisinin teknik direktörü Markus Babbel’in ısrarla kadrosunda görmek istediği milli futbolcunun da, üst düzey bir ligde oynamak konusunda kararlı olduğu vurgulandı.

[PAGE]





Somen Tchoyi mercek altında (FANATİK)
Siyah-Beyazlılar’ın Kamerunlu futbolcuyu takip ettiği ve olumlu raporlar aldığı kaydedildi. Norveç’te Stabaek formasıyla 2007 yılının en değerli oyuncusu seçilen Tchoyi, güçlü fiziğinin yanı sıra sağ ayağını çok iyi kullanabiliyor. 1.90 boyundaki 26 yaşındaki yıldız, iki sezondur görev yaptığı Salzburg’ta 57 maça çıktı ve rakip fileleri 7 kez havalandırmayı başardı.

Derleyen: Özge AYDIN /SABAH

[PAGE]




Nonda ve Aykut yolcu (VATAN)
A.GÜCÜ, G.Saray’da yeterli forma şansı bulamayan Nonda ve kaleci Aykut’u transfer etmek için harekete geçti. 100. yılını kutlayacak olan Başkent ekibinde yöneticiler, teknik direktör Hikmet Karaman’ın raporu doğrultusunda G.Saraylı yöneticilerle Nonda ve Aykut’un transferi için görüşmeye başladı.

[PAGE]






Necati gündemde yok (VATAN)
TRABZONSPOR Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Gabric'in transferinde önemli aşamalar kaydettiklerini ifade ederek, "Bu futbolcunun transferinin gerçekleşme ihtimali oldukça yüksek. Bunun dışında forvete de bir takviye yapabiliriz" dedi. Hacısalihoğlu, Necati Ateş'in ise gündemlerinde olmadığını, Luis Garcia'nın transferini ise Gabric'in transferinin gerçekleşmemesi durumunda düşünebileceklerini söyledi.

Derleyen: Özge AYDIN /SABAH

[PAGE]






Robben harekatı (FOTOSPOR)
Kara Kartal’da Tello krizi bir türlü bitmek bilmiyor. Takıma son gelen yabancıların aldığı ücretlerden rahatsız olan ve sürekli zam isteyen Şilili, yönetimi sonunda çileden çıkardı. Tello’yu gönderme kararı alan Siyah-beyazlıların, Türkiye’de ilk defa gazeteniz Fotospor’un duyurduğu Robben transferi hız kazanmaya başladı. Yönetimin Real Madrid’in satış listesine koyduğu Hollandalı sol kanat oyuncusuyla görüşmelere başlamasının ardından Asbaşkan Levent Erdoğan’ın, Tello için, “Parayı beğenmiyorsa gider” sözlerini kullandığı gelen haberler arasında. Beşiktaş’ın Tello’yu elden çıkardığı takdirde Robben’i İstanbul’a davet edeceği belirtiliyor.

Derleyen: Özge AYDIN /SABAH