BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,77
ALTIN 2.435,62
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

6 ay önce evlendiği eşi yaptı! O cani kıskıvrak yakalandı

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

 İZMİR’in Bornova ilçesinde boşanma aşamasındaki eşini başından vurarak öldüren zanlı saklandığı evde kıskıvrak yakalandı.

Abone ol

Yakınlarının bir süredir haber alamadığı Hülya Şellavcı Yeğin (52) atölyede kanlar içerisinde yatarken bulundu. Talihsiz kadının başından vurularak öldürüldüğü belirlendi.

 6 ay önce evlenmiş

Hülya Şellavcı Yeğin'in ölümüyle ilgili, 6 ay önce evlendiği ve son 1 aydır da boşanmaya çalıştığı K.Y.'nin (59) cinayet şüphelisi olarak arandığı öğrenildi. Öldürülen kadının tehdit nedeniyle 4 kez suç duyurusunda bulunduğu K.Y. hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttığı da ortaya çıktı.

Sürekli yer değiştirmiş

Öte yandan, cinayet şüphelisi K.Y. gizlendiği evde kıskıvrak yakalandı. Şüpheli K.Y.'nin cinayetin ardından polis ekiplerine yakalanmamak için sürekli yer değiştirdiği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen K.Y  sözlü ifadesinde, cinayeti işlediğini kabul ettiği, cinayetin işlendiği ilk geceyi Güzelbahçe’de ormanlık bir alanda geçirdiğini, burada kıyafetlerini ve ayakkabısını değiştirip yüzünü de gizlemek için şapka takarak arkadaşı M.G.’nin evine gittiğini söylediği belirtildi.