BIST 10.677
DOLAR 32,21
EURO 34,98
ALTIN 2.430,35
HABER /  GÜNCEL

200 YTL taksitle ev alın!

TOKİ evsizleri ev sahibi yapmaya devam ediyor. Bu kez sıra Adana'ya geldi. İşte ayrıntılar!

Abone ol

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Adana merkez ve ilçelerinde başlatılan 36 ayrı projede yaklaşık 12 bin konutun yapılacak. Bu konutlardan 4 bin 96'sı alt gelir grubuna yönelik olacak. 

TOKİ yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Adana'nın merkez Seyhan, Yüreğir, Karaisalı, Kozan, İmamoğlu ve Karataş ilçelerini de kapsayan değişik bölgelerde, farklı gelir grubuna mensup binlerce Adanalıyı ev sahibi yapan TOKİ, 12 bin yeni konut daha yapacak!

ALT GELİR GRUBUNA 4 BİN 96 KONUT

Konut hayalleri TOKİ ile gerçeğe dönüşen ve genellikle düşük gelirli ailelerin talep gösterdiği, ''Alt Gelir Grubu''na yönelik projelere ise daha fazla yer ayrılıyor.

TOKİ tarafından il genelinde yapımı planlanan 12 bin konutun 4 bin 96'sını bu grup konutlar oluşturuyor.

AYLIK 200 YTL TAKSİTLE EV

Şartları uyan ailelerin müracaat edebildiği ve çekilişle belirlenen konutlar, 15 yıl vade ile yaklaşık aylık 200 YTL taksitle satışa sunuluyor.

Kent merkezlerinin yanı sıra kırsal kesimde de şehirleşmeye öncülük eden TOKİ, Adana'nın merkez Yüreğir ilçesine bağlı Kürkçüler ve Buruk beldelerinde ise tarımköy konutları inşa ediyor. Projeler kapsamında 210 tarımköy konutunun yapımı devam ediyor.