BIST 9.570
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.488,02
HABER /  SPOR

Galatasaraydan örnek davranış

Şehit düşen oğlunun mezarına Galatasaray bayrağı koyan anneye jest.

Abone ol

Galatasaray'dan örnek davranış.. Sarı-Kırmızılı kulüp, Güneydoğu'da şehit düşen oğlunun Edirnekapı'daki mezarına Galatasaray bayrağı koyan ve ''Oğlum bak sana müjdeli bir haberle geldim.. Takımın şampiyon oldu'' diyerek herkesi ağlatan anne Nuray Yayla'ya kombine bilet hediye etmeye karar verdi..

Teknik direktör ve futbolcu transferi için uzun süredir yurt dışında olduğunu ve döner dönmez hemen bu konuyla ilgilendiğini söyleyen Galatasaray A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ''Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.. Bu olayı öğrenince çok duygulandım. Konuyu başkanımız Adnan Polat'a da açacağım. Şehit Mehmet Yayla'nın annesi Nuray Hanım'ı önümüzdeki sezon her maçımızda görmek isteriz. Bu yüzden kendisine bir kombine kart hediye edeceğiz'' dedi.

Bilindiği gibi 11 Mayıs Pazar Anneler Günü'nde gerçekleşen olaydan bir gün önce Galatasaray'ın Gençlerbirliği Oftaş ile oynadığı şampiyonluk maçına giden ve kutlamalara katılan Nuray Yayla, ertesi gün soluğu Edirnekapı Şehitliği'nde almış, ''Ben aslında Fenerbahçeli'yim. Ama şehit oğlum Galatasaraylı. Bu yüzden ona şampiyonluğu müjdelemeye geldim'' demişti.