BIST 10.644
DOLAR 32,25
EURO 35,08
ALTIN 2.523,84
HABER /  GÜNCEL

2 astsubay bu otomobilden sağ çıktı

2 astsubay, hurda yığınına dönen otomobilden kurtulmayı başardı

Abone ol

Edirne'de, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı.

Hurda yığınına dönen otomobilin içinde sıkışan 2 Astsubay, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından yaralı kurtarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza, saat 17.00 sıralarında Talatpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Yönetimindeki 64 KK 411 plakalı otomobille aşırı hız yaptığı öne sürülen 54'üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'nda görevli 30 yaşındaki Astsubay Piyade Kıdemli Çavuş Gökhan Gören, önündeki otomobile çarpamamak için direksiyonu kırınca kontrolü yitirdi ve önce ağaca, ardından da yol kenarındaki beton aydınlatma direğine çarptı. Kaza sonrası otomobil hurda yığınına dönerken, Astsubay Gören ve yanındaki arkadaşı aynı yaştaki Astsubay Zafer Babacan otomobilin içinde sıkıştı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle kısa sürede gelen sağlık, polis ve itfaiye ekipleri yaralıları kurtarmak için seferber oldu.

Yaklaşık 15 dakika süren çalışmanın ardından yaralı 2 Astsubay, sıkıştıkları yerden kurtarılarak ambulanslarla Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Soruşturma sürüyor.