BIST 10.046
DOLAR 32,36
EURO 34,58
ALTIN 2.384,18
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

14 yaşındaki kız düşük yaptı

Samsun'da ailelerin izniyle akrabası olan gençle birlikte yaşamaya başlayan 14 yaşındaki kız çocuğu, düşük yaptı.

Abone ol

Edinilen bilgiye göre, Adalet Mahallesi'nde oturan T.G. (21), 1 yıl önce İstanbul'da askerliğini yaparken akrabası olan D.S. (14) ile aralarında duygusal yakınlaşma başladı.

Askerliği yaptığı sürede İstanbul'da D.S. ile görüşmeyi sürdüren T.G., terhis olunca memleketi Samsun'a geri geldi. T.G.'yi sevdiğini ailesine açıklayan D.S. ise, ailesinin de iznini alarak sevdiğini öne sürdüğü gencin peşinden Samsun'a geldi. Aralarında duysal bağ süren genç ve çocuk, birlikte yaşamaya başlarken, ailelerin de izni  alınarak evlilik kararı alındı. Aralarında söz kesilirken, kızın yaşı tutmadığı için nikah yapılamadı ve çiftler birlikte yaşamayı sürdürdü. İlişki sonrası hamile kalan ve hamile kaldığından haberi olmayan küçük kız, rahatsızlanınca hastaneye götürüldü.

Burada yapılan sağlık kontrolünde küçük kızın düşük yaptığının belirlenmesi üzerine durum polise bildirildi. T.G. polis ekiplerince gözaltına alınırken, sorgulamasının ardından adliye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan zanlı, tutuksuz yargılanmak
üzere serbest bırakıldı. Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince Samsun Adliyesi'ne getirilen ve parmağında yüzük bulunan küçük kız ise ifade verdi. Küçük kız sevdiği gencin annesiyle birlikte geldiği adliyede, genci sevdiğini ve her şeyi kendi isteğiyle yaptığını belirtti.