BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,56
ALTIN 2.381,41
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Karabük'e modern iş merkezi

Karabük'te 27 Ocak 2010 tarihinde temeli atılan Şirinevler Ticaret Merkezi'nin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Abone ol

27 Ocak 2010 tarihinde temeli atılan Şirinevler Ticaret Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine, Vali İzzettin Küçük, Belediye Başkanı Rafet Vergili, Araç Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu, belediye başkan yardımcıları, oda ve dernek başkanları, bazı daire müdürleri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Ticaret Merkezi'nin açılışı öncesi mahalle halkı adına bir konuşma yapan Şirinevler mahallesi muhtarı Haluk Kefeli, “2009 yerel seçimlerinde Belediye Başkanımız Rafet Vergili'nin yazılı ve görsel demeçlerinde bir sözü vardı. 'Şirinevler Mahallesi'nin çehresini değiştireceğiz' demişti. Şu anda gördüğünüz gibi Karabük Belediyesi ve kooperatifimizin anlaşarak ortak bir çalışma sonunda ilimiz ve mahallemiz muhteşem bir ticaret merkezine ve kamuya terkedilmiş her türlü etkinliğin yapılabileceği bir alana kavuşmuştur” dedi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili de, çalışmalarına devam edeceklerini belirterek, “Görev geleli 15 ay oldu. İnşallah görev süremizde 24 ay dolduğu zaman Karabük halkına vermiş olduğum sözlerin hepsi gerçekleşecektir. Bugün açılışı yaptığımız ticaret merkezimiz Şirinevler için bir başlangıç. 20 gün sonra buranın karşısında bulunan yerlerin yıkımını yapacağız. Yıkım sonrası planımıza göre çalışmalarımızı devam ettireceğiz. 8 veya 9 ay sonra su sorununu çözeceğiz böylelikle bu mahallenin hiçbir sorunu kalmayacak” diye konuştu.

Şirinevler Ticaret Merkezi'nin açılış töreninde son konuşmayı Vali İzzettin Küçük yaptı. Vali Küçük, “Mimari olarak, estetik olarak gerçekten çok güzel bir eser Karabük'ümüze kazandırılmış bulunmaktadır. Karabük hızla Batı Karadeniz'in yükselen yıldızı olacak buna inanıyorum. Konumuyla iş gücü yapısıyla insanıyla bunu hak eden layık olan potansiyeli sahip bir vilayet Karabük. Artık Karabük'te her gün yeni bir açılış, yeni bir temel atma, yeni bir imza töreni olacaktır. Bu il bunlara layıktır, bu güzellikleri sürekli beraber yaşayacağız” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Rafet Vergili'ye plaket verilirken Ticaret Merkezi'nin açılış kurdelesi kesildi.