BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,55
ALTIN 2.382,09
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Metin Aktaş Şanlıurfaspor'da

Şanlıurfaspor dış transferde, Diyarbakırspor'un kalecisi Metin Aktaş ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

Abone ol

3 defa A Milli takım Formasını da giyen 33 yaşındaki Kaleci Metin, ilk defa 2. Lig takımına transfer olurken, Süper lig kariyerine Trabzonspor'da başlamıştı.

Şanlıurfaspor'a 2 yıllık imzayı atan Metin Aktaş, kampa başladı. Şanlıurfaspor'un kampını sürdürdüğü Bolu Termal Oteli'nde düzenlenen imza töreninde Şanlıurfaspor 2. Başkanı Mustafa Canoğlu ile Şanlıurfaspor basın Sözcüsü Ahmet Akarslan hazır bulundu. Yöneticiler, Şanlıurfaspor'a gelen Tecrübeli Kaleci Metin'i tebrik ederek, yeni sezonda başarılar diledi.

Şanlıurfaspor'a gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirten Kaleci Metin, "İnşallah Şanlıurfaspor'u bu yıl hasret kaldığı Bank Asya'ya ulaştırırız. Takım arkadaşlarımla birlikte Şanlıurfaspor'un başarısı için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.
Şanlıurfaspor 2. Başkanı Mustafa Canoğlu ise, geçtiğimiz yıl kalede büyük sıkıntı yaşadıklarını vurgulayarak, "Geçtiğimiz yıldan dersler çıkardık. Bu yıl kalemizi daha sağlam tutmak istedik. Bu anlamda tecrübeli Kaleci Metin'le anlaştık. İnşallah takımımıza hayırlı olur" diye kaydetti.