BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Zonguldak kar alarmı hava durumu fena

Zonguldak hava durumu kar bu sabah başladı kaç gün sürecek? Zonguldak'ta sabah başlayan kar yağışı gün içinde aralıklar devam edecek meteorloji açıkladı. Sıcaklıkların iyice düşmesi ile sabah karşı yer yer beyaza bürünen Zongul'dak da kar yağışı ne kadar sürecek meteoroloji tahmini son rapor.

Abone ol

ZONGULDAK hava durumu kar yağışı başladı son tahminleri meteorolji açıkladı. Sabaha karşı yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı bugün aralıklarla deva'm edecek. mgm.gov.tr adresinde yayınlanan son rapora göre Zonguldak2ta kar yağışı yarın yani 25 Ocak perşembe günü de devam edecek.

'KARLA KARIŞIK YAĞMUR BEKLİYORUZ': Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1'inci Bölge Müdürü Ahmet Kocaman başta Marmara olmak üzere tüm yurtta havanın soğuduğunu dile getirdi. Kocaman, önümüzdeki 3 gün boyunca havanın soğuk olacağı bilgisini vererek, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Akşam 1-2, gündüzleri ise 4-5 derece civarında sıcaklıklar bekliyoruz. Bu sürede hafif yağışlar var. Kuzey bölgelerde ve yükseklerde karla karışık yağmur, şehirler ve aşağı kesimlere yağmur şeklinde bekliyoruz. Marmara'da kar beklenmiyor. Bölgenin sahillerinde ve şehir merkezlerinde yağmur, yüksek alanlara karla karışık yağmur beklentimiz var. Bölgenin doğusunda Kocaeli, Sakarya'da ve Batı Karadeniz bölümünde sahillerde karla karışık yağmur, iç kesimlerde kar bekliyoruz."

Bazı bölgeler hariç yurdun büyük bölümünde kar beklentisi olduğunu aktaran Kocaman, İstanbul, kıyı Ege ve Batı Akdeniz hariç yurdun tamamının kar yağışlı olarak görüldüğünü bildirdi.