BIST 9.525
DOLAR 32,63
EURO 34,84
ALTIN 2.503,13
HABER /  MAGAZİN

Sen Anlat Karadeniz Vedat' Mehmet Ali Nuroğlu'nu ilk kez böyle göreceksiniz!

Sen Anlat Karadeniz Vedat Mehmet Ali Nuroğlu kimdir aslen nereli kaç yaşında? Çemberimde Gül Oya dizisinden sonra ekranlarda olmayan Mehmet Ali Nuroğlu çok farklı bir profil çizerek Sen Anlat Karadeniz'de yer aldı. Şiddet uygulayan bir eşi canlandıran Mehmet Ali Nuroğlu'nun özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

ATV'nin yeni dizisi Sen Anlat Karadeniz bugün yayın hayatına başlıyor. Kadına şiddet konusunun işlendiği Sen Anlat Karadeniz başrol oyuncularından biri olan Mehmet Ali Nuroğlu merak ediliyor. Gelin hep birlikte Mehmet Ai Nuroğlu'na bakalım.

Mehmet Ali Nuroğlu, 7 Eylül 1979 tarihinde İstanbul'da doğdu. Babası subay olduğu için tayinlerle, kızkardeşi ve annesiyle Patnos, Kıbrıs, İstanbul, Tekirdağ, Ankara gibi yerlerde yaşamış. (ODTÜ) Orta Doğu Teknik Üniversitesi felsefe bölümünde 3 yıl birinci sınıfı okuduktan sonra, lise yıllarında okul kulüplerinde başladığı tiyatro oyunculuğunu meslek edinmeye karar verdiği için ayrılıp Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümüne girdi.

Devlet Tiyatrolarında görev aldı. Hatta bir ara Semih Sergen'in asistanlığı yaptı. Konservatuvarın üçüncü sınıfında da TRT'deki "Yuvadan Bir Kuş Uçtu" dizisinde minik bir rol aldı. Çağan Irmak'ın yazıp yönettiği Çemberimde Gül Oya adlı diziden teklif alınca İstanbul'a geldi. Çemberimde Gül Oya dizisinden sonra ekranlarda yer almayan Mehmet Ali Nuroğlu şimdi Sen Anlat Karadeniz ile ekranlara geri döndü.

DİZİDEKİ KARAKTERİ NASIL? 35 yaşında. Sayar Beton'un sahibi. İlk görüşte aşık olduğu Nefes'in ona bir türlü teslim olmamasından dolayı her geçen gün daha da psikopatlaşan bir adam. Ağır kişilik bozukluğundan muzdarip, yolda direğe çarpsa "niye yolumda duruyorsun" diye kinlenir, öyle psikopat. Her zaman başkalarını suçlar, asla yaptıklarının sorumluluklarını almaz. Bütün psikopatlığını neşeli, coşkulu, sevimli maskesinin altında saklar. Nefes'i döver, pişman olmuş gibi görünür, özürler diler, ama beş dakika sonra yine onu suçlar. Sekiz yıldır dövdüğü, tecavüz ettiği, eve kapattığı karısına aşırı saplantılı bir şekilde aşık. Bir de oğlunu çok sevdiğini iddia ediyor.